Biletul zilei 25.05.2016

Am format biletul zilei 25.05.2016 din 3 pronosticuri ce ne ofera o cota totala de 2.45. Am mizat pe o partida foarte spectaculoasa intre Basel si Grasshoperrs in ultima etapa de campionat. Dar si pe Serbia, echipa ce joaca foarte dur pe teren propriu.

Meci

Pronostic

Cota

Basel – Grasshoppers peste 2.5 goluri  1.40
Ponferradina – Albacete Ponferradina castiga o repriza  1.33
Serbia – Cipru 1  1.32
Cota Totala: 2.45 Miza: 100 RON Castig: 245 RON
Cotele sunt preluate de la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna “]
Fortuna iti ofera un bonus in valoare de 150 Ron! 

1.Basel – Grasshoppers – In ultima etapa din cadrul campionatului de fotbal Elvetian, Basel va intalni pe teren propriu de la ora 21:30 pe Grasshoppers, intr-o partida ce se va disputa pe stadionul St. Jakob-Park. Gazdele au reusit sa castige campionatul fara probleme si in acest sezon, in timp ce adversarii lor incearca sa termine pe ultimul loc de Europa League. Dupa 35 de etape Basel ocupa primul loc cu 83 de puncte si au un golaveraj de 88-37. In timp ce Grasshopper ocupa locul 4 cu 50 de puncte si au un golaveraj de 64-56. Statistica ultimelor 5 intalniri directe este favorabila lui Basel, formatie ce a reusit sa castige doua meciuri, in timp ce oaspetii au reusit sa castige un singur meci. Ne asteptam la o partida foarte frumoasa deoarece Basel incearca sa termine sezonul cu un meci plin de goluri. Dar si din prisma faptului ca Grasshoppers o sa incerce sa castige puncte si vor iesi la atac.  Mizez pe o partida frumoasa deoarece Basel are un atac foarte bun, a reusit sa marcheze nu mai putin de 44 de goluri in 17 meciuri disputate pe teren propriu. Dar si din cauza faptului ca oaspetii au una dintre cele mai proaste aparari.

Click aici daca vrei sa vezi cum poti ajunge la Campionatului  European din Franta 2016!

2.Ponferradina – Albacete – In aceasta seara de la ora 21:30 Ponferradina va intalni pe teren propriu pe Albacete, intr-o partida ce se va disputa pe stadionul Estadio El Toralín. Ambele formatii se afla in lupta directa pentru salvarea de la retrogradare. Dupa 39 de etape Ponferradina ocupa locul 19 cu 43 de puncte si au un golaveraj de 36-51, in timp ce Albacete ocupa locul 21 cu 36 de puncte si au un golaveraj de 36-56. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in patru partide pana acum, gazdele au reusit sa castige nu mai putin de 3 meciuri. Mizez pe acest pronostic deoarece Albacete este una dintre cele mai slabe echipe din deplasare in acest sezon, a pierdut nu mai putin de 13 meciuri din cele 19 disputate. Dar si din prisma faptului ca echipa gazda traverseaza o forma buna, a pierdut doar 2 partide din ultimele 5 jucate.

3.Serbia – Cipru – In aceasta dupa-amiaza de la ora 18:00 Serbia va intalni pe Cipru, intr-o partida amicala ce se va disputa pe stadionul Gradski Stadion. Ambele echipe au ratat prezenta la campionatul European din Franta. Serbia a facut niste preliminarii foarte slabe, a reusit sa adune doar 4 puncte in 8 partide. In timp ce oaspetii au ratat calificarea, dupa ce au pierdut ultima partida de pe teren propriu impotriva Bosniei cu scorul de 3-2. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in patru partide pana acum, Serbia a reusit sa castige nu mai putin de trei meciuri. Mizez pe acest pronostic deoarece Serbia are un lot interesanta, dar si din prisma faptului ca echipa adversa nu traverseaza o forma extraordinara in acest moment.

Statistica biletul zilei – Mai!

Nr. Predictii Castigat Pierdut Nr. Bilet Castigat Pierdut
Biletul zilei 63 50 13 21 11 10

Leave a Comment: