Biletul zilei baschet 03.12.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -0

3 decembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 18:00.

A fost o luna noiembrie excelenta la acest proiect, asa ca incerc sa inchid anul 2021 cu inca o luna „verde”. Am ales pentru inceput doua echipe „underdog”, una din prima liga turca si cealalta din Euroliga.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 3 DECEMBRIE 2021

Pinar Karsiyaka – Galatasaray (ora 18:00)

Incep cu duelul din Izmir intre Karsiyaka(7-3) si Galata(7-3).

Cele doua echipe au luat o pauza de la competitia Champions League, unde sunt angrenate ambele, concentrandu-se mai mult pe intrecerea interna. Galata face parte din grupa E de calificare in BCL, din care mai fac parte echipele Nymburk, PAOK sau Igokea. Echipa de la Istanbul conduce aceasta grupa cu 3 victorii si o singura infrangere, avand ca si asigurata prezenta in „turul castigatorilor”. In Super Lig are 3 victorii la rand, ultima venind intr-o maniera extrem de categorica vs Besiktas, scor 90-73.

Jucatorii gazda de la Izmir erau priviti ca o echipa ce se poate bate la titlu in Super Lig si la competitia europeana BCL. Lucrurile insa nu au stat conform asteptarilor, transferurile din vara dovedindu-se ineficiente. Pinar este pe locul secund in grupa B din Champions League, esecurile recente cu Manresa aratand adevarata valoare a echipei din Izmir. In campionat au pierdut 2 din ultimele 3 partide cu Besiktas si Fener. Sunt pregatiti oare jucatorii gazda pentru un „bounce back”? Posibil, insa handicapul impus mi se pare usor exagerat.

Anadolu Efes – Barcelona (ora 19:30)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul dintre Efes(6-6) si Barca(10-2).

Ce disputa avem in aceasta seara de Euroliga, fratilor! Primul rematch dintre Efes si Barca de la acel „championship game” din Koln e chiar aici, pe terenul campionilor de la Istanbul. Anadolu a castigat 8 partide la rand in toate competitiile, ultimul esec venind tot acasa vs Zenit. Barca vine aici dupa 4 victorii la rand in Euroliga, facand uitate esecurile departe de casa vs Milano & Maccabi Tel Aviv. Catalanii vin aici fara Nick Calathes si Cory Higgins, de unde si cota asa mare pe victoria lor in acest match-up.

Se intalnesc doua din cele mai bune ofensive din competitie, asadar unde va fi cheia meciului? Raspunsul este unul singur: in aparare. Catalanii au aratat ca sunt superiori in defensiva. Astfel, atacul Barcei functioneaza la capacitate maxima cu o medie de 82.3 PPG cu 51.5% procentaj, in timp ce ofensiva de la Efes e si ea acolo cu 82.2 PPG si 49.4% procentaj de aruncare. Apararea oaspetilor este excelenta, permitand doar 71.7 PPG, in timp ce Efes sta mai slab aici, cu 78.2 puncte permise / meci. Slabiciunea turcilor este sa permita adversarilor un procentaj de 37.2% la 3 puncte, in timp ce Barcelona are o medie de 40.4% din spatele semicercului. Avem o valoare de speculat pe catalani.

Biletul zilei baschet 3 decembrie 2021

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5