Biletul zilei baschet 04.12.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -0

4 decembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.99. Am selectat doua partide: una din LNB si una din NBA, cu primul meci incepand de la ora 21:00.

Am deschis luna decembrie cu un WIN si doresc sa continui in aceasi directie. Am ales tot doua echipe „underdog”, una din prima liga franceza si cealalta din baschetul de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 4 DECEMBRIE 2021

Limoges – Gravelines-Dunkerque (ora 21:00)

Incep cu duelul din Palais des Sports de Beaublanc intre Limoges(4-5) si Gravelines-Dunkerque(4-4).

Avem doua echipe vecine de clasament in prima liga de baschet din Hexagon (locurile 8 si 9), ambele practicand un joc solid in acest start de sezon. Limoges vine dupa doua victorii de tip blowout vs Chartres & Chalons-Reims, iar bookmakerii supraevalueaza in acest moment echipa. Am profitat de un astfel moment de „overvalue” in partida cu Cholet din 23 octombrie, cand oaspetii au suprins asistenta din postura de nefavoriti, scor 79-91.

Oaspetii din Dunkerque vin aici dupa 3 victorii in ultimele 4 meciuri, si puteau fi chiar 4 din 4 daca Reed & co. erau mai atenti in finalul de meci vs Nanterre, scor 88-86. Echipa a facut meciuri solide afara, pierzand la limita vs Lyon sau Levallois si castigand la Bourg. In ultimele dispute directe am avut meciuri decise in secundele de final sau chiar la ultima posesie. Mai mult – in ultimele 4 meciuri h2h am avut diferente in „single digits”, astfel ca pontul aici merge cu handicap pe echipa underdog.

Dallas Mavericks – Memphis Grizzlies (ora 03:30)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul dintre Mavs(11-10) si Grizzlies(12-10).

Cu Ja Morant OUT de 3 meciuri (4 daca punem la socoteala ca a jucat doar 9 minute vs Hawks), „ursii” incep sa redescopere jocul de baschet si fara principalul lor coordonator de joc. Cu Brooks si Jackson avand „mana libere” la aruncare, Memphis a castigat lejer cele 3 partide fara Morant: cu Kings, Raptors si OKC. Vine un test mai dificil in aceasta deplasare din Texas, unul in care vom vedea daca aceasta echipa are calibrul de Top 4 in Vest, unde este situata in acest moment.

Am incasat un under frumos azi-noapte la Mavericks vs Pelicans, texanii venind dupa acel win fara emotii in Louisiana, s-au trezit deodata la realitate cand Ingram & co. au produs un soc asistentei de la American Airlines Center. Luka Doncic a avut o evolutie modesta, in timp ce Porzingis a fost menajat pentru la noapte – echipa avand 2 meciuri in 2 nopti consecutive. Vad o alta supraevaluare a pietii in directia jucatorilor de la Dallas. Echipa gazda va fi in „full strenght”, in timp ce oaspetii au probleme de lot, insa odihna si forma de moment este de partea jucatorilor din Memphis.

Biletul zilei baschet 4 decembrie 2021

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5