Biletul zilei baschet 06.12.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -0

6 decembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.10. Am selectat doua partide: una din Diviza A si una din Champions League, cu primul meci incepand de la ora 17:15.

WIN din nou ieri la biletul propus, CSKA si Milano inverzind o cota frumoasa. Am ales azi o echipa favorita si una underdog. Hai sa vedem daca continuam parcursul bun la acest proiect.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 6 DECEMBRIE 2021

Dinamo – BCM Pitesti (ora 17:15)

Incep cu duelul de la Bucuresti intre Dinamo(4-5) si Pitesti(7-2).

Rar dau meciuri din Divizia A de baschet de la noi, insa aceasta cota a oaspetilor de la BCM e prea buna pentru un combo, asa cum obisnuiesc sa fac la acest proiect. Jucatorii dinamovisti aveau un sir de 3 victorii la rand pana la esecul suferit in deplasare cu Miercurea Ciuc. A fost o infrangere neasteptata pentru alb-rosii, adversarii neavand pana atunci vreun succes in acest campionat (erau pe ultimul loc alaturi de Municipal Galati). E de mentionat si ca cele 3 victorii la rand obtinute de Dinamo au venit cu Sibiu, Galati si Rapid, toate formatii din subsolul clasamentului.

Am mers de cateva ori cu succes pe BCM Pitesti in acest sezon, si doresc sa mai bifez un „verde” pe mana lor. Jucatorii din Trivale au castigat primele 7 partide din campionat, dupa care au venit doua infrangeri normale: in deplasarea de la Oradea si acasa cu Voluntari, doua echipe de playoff. Echipa oaspete se afla inca in Top 4 in Divizia A, si doreste sa mentina acest parcurs solid. E un moment foarte bun pentru un „bounce back” din partea echipei din Pitesti, cota de la Superbet fiind cea mai buna de pe piata. Merg pe mana lor in aceasta deplasare.

Pinar Karsiyaka – Hapoel Jerusalem (ora 19:00)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul din BCL intre Karsiyaka(2-2) si Hapoel(1-3).

Am vazut parcursul din weekend pentru cele doua echipe si am bifat cate un WIN, atat pe handicapul lui Galatasaray – care a acoperit in partida de la Izmir cu Pinar, dar si pe victoria fara emotii a jucatorilor de la Ierusalim in meciul de acasa cu Hapoel Eliat. Avem un nou duel intre aceste doua echipe, dupa ce in partida tur am vazut un meci „back and forth”, si nu ma astept la ceva diferit diseara. In plus, trend-ul este spre oaspeti, care au un parcurs superior in ultimele saptamani (in toate competitiile).

Se intalnesc doua formatii pe care le-am urmarit in acest sezon european, si dupa care doresc sa mai bifez un bilet castigator. Am mers pe turci in deplasarea tur din aceasta competitie, fiind atunci un meci extrem de echilibrat, castigat pana la urma de Pinar, pe final, scor 84-86. Nu ma astept ca disputa de diseara sa aiba multe lucruri diferite, mai ales ca cele doua echipe au prestatii asemanatoare in competitia interna. Aleg astfel din nou handicapul echipei „underdog”, pentru un duel pe care-l vad cuprins in „single digits”.

Biletul zilei baschet 6 decembrie 2021

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5