Biletul zilei baschet 07.01.2022

bz baschet

7 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.16. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 21:30.

Am facut un „bounce back” ieri, ambele echipe acoperind din postura de nefavorite. Merg pe aceeasi linie si azi, cu doua echipe „underdog” care au sanse bune sa surprinda diseara.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 7 IANUARIE 2022

Dijon – Le Mans (ora 21:30)

Incep cu meciul din LNB intre Dijon(7-7) si Le Mans(9-5).

Campionatul francez de baschet isi continua partidele interne, Dijon primind vizita adversarilor de la Le Mans. Echipa gazda a evoluat deja intr-un meci oficial in acest an, castigand marti seara prima mansa din Champions League cu VEF RIga, scor 84-77. A fost un meci cu „back and forth” pe care insa Holston & co. au reusit sa-l castige in momentele cheie din finalul sfertului 4. In campionat, Dijon a suferit un esec la Cholet la ultima reprezentatie.

Oaspetii de la Le Mans au jucat ultima oara acasa, pe final de an, meci pierdut ce a inchis un streak de 3 victorii. Echipa are insa potential sa tina aproape in aceasta deplasare, locul ocupat in clasament fiind pe deplin meritat (Le Mans este pe 5 in LNB iar adversarii de la Dijon pe 9). Avem doua echipe de valori apropiate, astfel ca handicapul impus de bookmakeri mi se pare usor exagerat. Astfel – pontul se indreapta spre un meci echilibrat, in „single digits”.

Heidelberg – Crailsheim Merlins (ora 21:30)

Inchid acest combo de baschet cu duelul din BBL intre Heidelberg(4-10) si Merlins(10-5).

Merlins vin aici cu 4 victorii la rand si 6 din ultimele 7, echipa urcand pana pe locul 4 in campionat, dupa un podium pe care stau Bonn, Bayern si ALBA. Primele doua echipe din Germania au fost rapuse de Crailsheim, victoria de acasa impotriva bavarezilor fiind poate cel mai important succes din acest sezon. E de mentionat ca vom avea putin mister in acest duel, cele doua echipe intalnindu-se ultima oara acum 4 ani.

Heidelberg ne-a adus cateva win-uri in toamna trecuta, chiar si cand a pierdut – echipa a acoperit handicapul impus. Daca ne uitam la recordul recent – vedem 9 infrangeri consecutive, formatia gazda cazand pe 14 in clasament. Vad aici inca o exagerare a liniei de handicap, da – echipa gazda este in cadere libera, insa in acest „streak negativ” a luptat aproape de fiecare data pana la ultimele posesii. Ma astept la ceva similar si in aceasta seara, avem o cota decenta pentru un combo la handicapul pe Heidelberg.

Biletul zilei baschet 7 ianuarie 2021