Biletul zilei baschet 08.01.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -0

8 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.06. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 19:15.

Jumatate de WIN ieri la biletul propus, dupa ce pontul din BBL a iesit fara emotii iar meciul din Franta a fost amanat. Merg pe aceeasi linie si azi, cu doua echipe „underdog” care au sanse bune sa surprinda diseara.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 8 IANUARIE 2022

Fenerbahce – Darussafaka (ora 19:15)

Incep cu meciul din Super Lig de la Istanbul, unde Fener(13-1) se dueleaza cu Dakka(11-4).

M-am uitat la acel meci din „winners stage” disputat de Darussafaka in deplasarea din Spania vs San Pablo Burgos, un meci in care a avut momente bune de joc in prima repriza, insa nu a reusit sa castige pe final, scor 83-78. A fost doar prima mansa, astfel ca Pineiro & co. au sansa de a se revansa in retur, si a merge mai departe in BCL. Victoriile recente cu Pinar si Besiktas ii recomanda in aceasta deplasare, un mic derby in care ii vad mai motivavti pe oaspeti.

Am urmarit echipa gazda in special in Euroliga, si pot spune ca locul 10 ocupat in prezent este unul meritat din toate punctele de vedere. De Colo & co. au pierdut ultimul meci de acolo chiar impotriva lui Lyon, francezii fiind pe 9 in clasament si sunt cu un pas mai aproape de playoff. Problemele sanitare nu ii ocolesc nici pe jucatorii gazda: Barthel, De Colo, Vesely si Booker fiind OUT diseara. In aceste conditii, recomand handicapul pe oaspeti, unul foarte bun pentru un combo.

Nanterre – Pau-Orthez (ora 21:30)

Inchid acest combo de baschet cu duelul din LNB intre Nanterre(5-6) si Orthez(9-5).

Fata de adversarii lor, care au jucat 5 meciuri in campionat in luna decembrie, jucatorii de la Nanterre au ramas putin in urma, acel „health and safety protocol” existand si aici, iar jucatorii au fost nevoiti sa joace doar 2 meciuri in luna finala din an. Au fost doua partide pierdute, prima acasa cu Roanne, intr-un meci echilibrat, iar a doua – in deplasarea de la Dijon, unde scorul final: 75-66 e mai „bland” datorita unui efort sustinut in sfertul 4, altfel diferenta a fost cat se poate de clara.

Daca ne uitam la clasamentul primei ligi de baschet din Franta si vedem cele doua echipe – ne intrebam de ce oaspetii sunt priviti ca „underdog” in aceasta deplasare. Va spun eu: pentru ca nu au trecut decat putin peste 10 etape (in care unele echipe nu au jucat din motive sanitare) si apoi pentru ca jucatorii de la Orthez sunt foarte inconstanti. Au insa un handicap de luat in aceasta deplasare, singurul esec din ultimele 5 partide oficiale venind chiar impotriva liderului Levallois. Vad un meci in „single digits aici”.

Biletul zilei baschet 8 ianuarie 2021

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5