Biletul zilei baschet 08.12.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -0

8 decembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 02:00.

Am luat ieri o pauza la acest proiect, oferta slaba si complicata din baschet determinandu-ma sa ma concentrez pe seara de NBA. Am ales doua „undere” din baschetul de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 8 DECEMBRIE 2021

Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls (ora 02:00)

Incep cu duelul din Ohio intre Cavs(13-12) si Bulls(17-8).

M-am uitat la parcursul celor doua echipe in ultimele partide si pot spune ca ne asteapta un meci pe cinste in sala Rocket Mortgage FieldHouse. Cavalerii aveau un sir de 4 victorii la rand pana la esecurile cu Jazz si Bucks. Au fost doua infrangeri in care Garland & co. au fost in meci de fiecare data, pierzand la un singur punct cu Utah si la 8 in deplasarea din Milwaukee. Bulls vin aici dupa o serie de 4 victorii, insa nu-l vor avea pentru prima oara in acest sezon pe superstarul DeMar DeRozan. Din acest motiv avem liniile curente la handicap.

Imi place under-ul aici, chiar daca la unele case de pariuri online creste usor valoarea la puncte. Cu 26.4 puncte / meci, DeRozan era al doilea marcator al echipei dupa LaVine (25.9 PPG). Va fi prima seara fara DeMar, si nu sunt convins ca Bulls au ce trebuie pentru a trece de o defensiva solida, cum este cea a „cavalerilor”. Cleveland permite 102.4 PPG (locul 2 in NBA), in timp ce adversarii din Chicago nu sunt departe din punct de vedere defensiv – permitand 104.8 PPG (locul 7 in liga). Fara DeRozan si cu doua defensive excelente, under-ul pare a fi pariul solid aici.

Toronto Raptors – Oklahoma City Thunder (ora 02:30)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul dintre Raptors(11-13) si OKC(7-16).

Alt match-up unde ma astept la puncte sub media impusa este la un duel intre doua echipe care au probleme in ofensiva. Este al 5-lea meci la rand acasa pentru Toronto, iar trupa din Canada si-a revenit dupa infrangerile cu Celtics si Grizzlies, castigandu-le pe urmatoarele 2 cu Bucks si Wizards. In cele doua victorii si-au tinut adversarii la 93, respectiv 90 de puncte inscrise. Oklahoma a inchis seria de 8 infrangeri la rand cu o victorie in „orasul motoarelor” vs Pistons. Va avea insa o misiune dificila in aceasta noapte.

Un total mic are sens in aceasta disputa. Daca luam partidele de „afara” jucate de OKC, vedem ca jucatorii obtin o medie de doar 95.0 PPG, iar defensiva adversa de diseara va fi una extrem de greu de trecut. Raptors au si ei probleme in atac (inscriind cu 5 puncte mai putin in medie), iar Nick Nurse isi concentreaza elevii mai mult pe aparare. Raptors au 5 meciuri de under la rand, si nu ma astept sa vedem ceva diferit in aceasta noapte. Este loc pentru ca si acest „under” sa incaseze intr-o disputa unde ma astept la multe atacuri ratate sau duse la extrem.

Biletul zilei baschet 8 decembrie 2021

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5