Biletul zilei baschet 09.01.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -0

9 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.98. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 19:00.

Am ochit bine echipa „underdog” la meciul din Turcia, insa in Franta lucrurile au stat cu totul altfel. Merg pe aceeasi linie si azi, cu doua echipe nefavorite care au sanse bune sa surprinda diseara.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 9 IANUARIE 2022

Cholet – Lyon (ora 19:00)

Incep cu meciul din La Meilleraie, unde Cholet(4-10) se dueleaza cu ASVEL(7-6).

Ambele echipe au probleme in acest moment din sezon. O sa incep mai intai cu echipa gazda, care se zbate undeva in subsolul clasamentului – locul 17 dintr-un total de 18 echipe. Ultimul meci a fost insa unul impresionant impotriva lui Dijon, disputat acasa pe 27 decembrie, meci in care echipa a contat atunci cand trebuia – in sfertul 3, rupand distanta intre ei si adversari pana la 14+ puncte. A fost un succes care a intrerupt o serie neagra de 7 infrangeri in toate competitiile.

ASVEL a reusit un singur succes in ultimele 7 partide din sezon: LNB + EuroLeague. Si da, majoritatea acestor infrangeri au fost in competitia europeana, unde multi dintre adversari le sunt superiori, insa echipa antrenata si patronata de fratii Parker nu sta prea bine nici in intrecerea interna. Lyon a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri in LNB, iar pozitia ocupata in prezent – doar locul 7, nu mai mira pe nimeni. Oaspetii sunt favoriti aici, asa cum e si normal, insa lyonezii n-au evoluat solid in meciurile din deplasare in acest sezon.

Reggiana – Virtus Bologna (ora 19:30)

Inchid acest combo de baschet cu duelul din Liga A intre Reggiana(6-7) si Bologna(10-3).

Ambele echipe au inceput noul an cu cate o infrangere, ambele venind in fata unor aversari superiori ca joc. Formatia gazda a pierdut tot in fata fanilor in meciul cu Tortona, o partida cu multe rasturnari de situatie, in care oaspetii au fost mai siguri la recuperari si mai precisi in momentele cheie de joc la aruncarile libere. Inainte de acest esec, Reggiana avea 4 victorii la rand in toate competitiile si in campionat pierde greu pe teren propriu (sau cel putin la mare lupta).

Virtus a avut un meci atractiv saptamana asta la Milano, un meci in care echipa din Bologna a fost condusa aproape cap-coada, revenind miraculos in ultimele 3-4 minute de joc si ducand acel duel in prelungiri. Acolo s-a vazut oboseala unei echipe „shorthanded”, defensiva din Milano facanddu-le viata grea. Virtus este o echipa solida pe teren propriu, problemele venind in deplasare, unde am vazut cateva esecuri memorabile cu Tortona sau Napoli. Ma astept la un meci mai echilibrat decat o arata cotele, chiar in „single digits”.

Biletul zilei baschet 9 ianuarie 2021

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5