Biletul zilei baschet 13.01.2022

bz baschet

13 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.40. Am selectat doua partide, cu primul meci incepand de la ora 21:30.

WIN ieri la biletul propus in Europa: CSKA si Valencia aducandu-ne profit. Merg mai departe si combin azi doua meciuri din competitii diferite: Euroliga si NBA.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 13 IANUARIE 2022

Bayern – Monaco (ora 21:30)

Incep cu meciul din Audi Dome intre Bayern(8-10) si Monaco(7-11).

Bavarezii ne-au adus un WIN acum 2 zile in duelul cu Zalgiris, cand au acoperit un handicap de 3 puncte jucat intr-un combo castigator cu under-ul de la Barca – Milano. Victoria insa nu a fost una concludenta, mai ales in fata echipei de pe ultimul loc. Monaco a castigat ultimul meci direct vs Maccabi, partida jucata in Franta (scor 94-71), unde Mike James a facut show pentru fanii gazda (18 puncte si 5 pase decisive). Campionii EuroCup 2021 sunt mai proaspeti, insa vor fi si putin „rusy” in aceasta deplasare? Ramane de vazut.

Una din cheile meciului pentru echipa gazda va fi in a incerca sa-l stopeze pe americanul James, acesta fiind in acest moment liderul competitiei la pase decisive. Poate cel mai bun mod sa faca asta pentru bavarezi este impunerea unui „slow pace”, cu multe faulturi si intreruperi menite sa destabilizeze actiunile rapide ale adversarilor. Monaco in schimb – va cauta sa mareasca viteza de joc si sa atace furibund in tranzitie (un plus evident pentru ei). Singurul capitol unde Bayern este superioara sunt liberele (80% fata de 70%), in rest, avem o echipa „underdog” cu cifre mai bune „on both ends of the floor”, printre altele la: 2FG, 3FG, RPG, sau APG. Vad un meci echilibrat aici, si nu exclud surpriza.

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers (ora 05:00)

Inchid acest combo de baschet cu duelul dintre Nuggets(20-19) si Blazers(16-24).

Echipa gazda are probleme de lot: cu Michael Porter Jr. si P.J. Dozier OUT pentru restul sezonului, iar Jamal Murray inca se recuperea dupa acel ACL surgery. Will Barton este asteptat sa intre in acest mix de lineup, iar din „second unit” va veni Markus Howard, asa ca sarbul Jokic va avea ceva ajutor in aceasta seara. In noul an, Denver are probleme in atac, cu un Offensive Rating ode107.5 (locul 22 in NBA). Denver are un procentaj de doar 47% „from the floor”, incluzand aici un dezamagitor 28.6% la aruncarile de la distanta.

Jokic & co. au obtinut totusi victorii dintr-un motiv simplu: joaca mult mai bine in aparare. Nuggets au permis oponentilor acest „time frame” doar 103.7 PPG, „locking down the paint” plus doar 43% procentaj pentru adversari in tot acest timp. Portland are OUT 4 jucatori: Lillard, McCollum, Powell si Simons care insumeaza o medie de 77 de puncte / meci. Pe scurt: Blazers vor avea probleme in aceasta deplasare, si personal nu cred ca vor atinge suta de puncte in aceasta deplasare. Vad un „slow pace” imprimat aici de gazde, asa ca pariul inteligent merge pe puncte inscrise sub media impusa de casele de pariuri online.

Biletul zilei baschet 13 ianuarie 2021