Biletul zilei baschet 13.10.2021

13 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din BCL, cu primul meci incepand de la ora 19:30.

WIN ieri la biletul propus, combo-ul din Euroliga iesind fara emotii. Pentru azi mi-am orientat atentia spre competitia Champions League.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 13 OCTOMBRIE 2021

Igokea – Galatasaray (ora 19:30)

Incep cu meciul din Bosnia, unde Igokea(1-0) primeste vizita jucatorilor de la Galatasaray(1-0).

Gruparea gazda s-a impus in primul meci din competitie, tot in fata fanilor vs PAOK, scor 68-64 si doreste sa recidiveze in aceasta seara pentru a fi liderul grupei E in Champions League. In weekend au avut un meci fizic vs Crvena Zvezda in ABA League, partida in care au reusit un succes improbabil din postura de „underdog”, scor 75-68. Trebuie sa spunem ca echipa gazda era privita saptamana trecuta la acest duel ca si echipa nefavorita cu un handicap de +6.5 puncte, iar acum cotele la victorie sunt aproximativ egale.

Echipa oaspete de la Istanbul a avut o campanie importanta de achizitii, una care incepe sa se vada in rezultatele din acest start de sezon. Galata a castigat 2 din cele 3 meciuri din Super Liga turca, avand un meci lejer sambata vs Petkim Spor, o victorie in care a reusit sa-si menajeze pe final titularii obisnuiti. A castigat fara drept de apel in prima runda de BCL vs Nymburk, scor 101-85, un meci controlat cap-coada de Melo Trimble & co. Vor avea un test in aceasta seara, defensiva echipei adverse fiind ceva mai buna, insa oaspetii au atuuri de care pot profita si aici (aruncari de 3 puncte si interceptii).

Hapoel Jerusalem – Manresa (ora 21:00)

Continui cu un alt duel ce se anunta atractiv, intre Hapoel(0-1) si oaspetii de la Manresa(1-0).

Cele doua echipe au inregistrat rezultate opuse saptamana trecuta, insa au avut si adversari de calibru diferit. Astfel, Manresa a avut de furca in fata fanilor cu polonezii de la Ostrow, scor 81-76, in timp ce gruparea de la Ierusalim a avut duel cu una din favoritele la castigarea trofeului – Pinar Karsiyaka, un duel incins si decis la chiar ultima posesie, scor 84-86. In weekend echipa a castigat lejer pe terenul nou-promovatei Galil Elyon, Manresa in schimb, a pierdut categoric in deplasarea de la Badalona cu Joventut, scor 105-61.

Ce vom vedea in acest duel? Nu avem intalniri directe intre cele doua echipe, asa ca avem putin de imprevizibil la mijloc. E foarte posibil ca echipa gazda sa se impuna, dar valoarea nu mai este una de atacat, cota formatiei din Ierusalim scazand vertiginos de la 1.80 la 1.40. In aceste conditii a trebuit sa ma orientez spre numarul de puncte marcate in acest duel. Consider ca avem doua echipe cu pofta buna de joc in competitie, si cu un ritm sustinut putem vedea puncte peste media impusa. Aleg astfel over-ul ca si pariu principal aici.

Biletul zilei baschet 13 octombrie 2021

Leave a Comment: