Biletul zilei baschet 14.01.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 59%
Castigate: 10/17
Unitati: 343

14 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.99. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 02:00.

Seria buna la acest proiect s-a oprit din pacate azi-noapte in Colorado. Merg mai departe si la inceput de weekend am ochit o echipa favorita si una „underdog” din baschet de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 14 IANUARIE 2022

Detroit Pistons – Toronto Raptors (ora 02:00)

Incep cu meciul din Little Caesars Arena, unde Pistons(9-31) joaca cu Raptors(20-18).

Dupa ce a inregistrat victorii „back-to-back” in fata fanilor vs Magic & Jazz, „pistoanele” s-au facut de ras in seara urmatoare in Chicago, unde „taurii” au facut ce au vrut „on both ends of the floor”, scor 133-87. Avem o echipa extrem de tanara si neexperimentata in „orasul motoarelor”, insa fanii se pare ca aproba aceasta abordare a conducerii, jucatorii avand motivatie suplimentara sa se afirme in baschetul mare. Aici intervine insa si lipsa de experienta, una care se poate vedea in momentele cheie din finalul meciului de la noapte.

Toronto si-a vazut incheiata seria de 6 victorii la rand in infrangerea de acasa cu Phoenix. Siakam & co. au luptat insa bine in acel duel, si desi au avut 2 titulari lipsa, esecul la 4 puncte nu a fost chiar atat de tragic. Gary Trent Jr. si Scottie Barnes sunt incerti si in aceasta seara, insa e posibil ca macar unul din ei sa fie pe parchet. Faptul ca „reptilele” au pierdut singurul duel direct vs Pistons, dupa ce au avut controlul meciului timp de 3 sferturi – ar trebui sa faca echipa oaspete si mai concentrata la noapte. Duo-ul Fred VanVleet – Pascal Siakam poate fi decisiv aici.

Philadelphia 76ers – Boston Celtics (ora 02:00)

Inchid acest combo de baschet cu duelul din Philly intre Sixers(23-17) si Celtics(21-21).

Tatum & co. vin aici dupa ce au castigat intr-o maniera categorica in Indianapolis vs Pacers, scor 100-119. Echipa a jucat foarte bine in ultimeel 7 meciuri, obtinand 5 victorii, esecurile fiind la doar 2 puncte acasa cu Spurs si la 3 in deplasarea de la MSG cu Knicks. Astfel, „verzii” sunt intr-o forma foarte buna, cu un duo Jayson Tatum – Jaylen Brown cu medii foarte bune in acest sezon: 22+ PPG, 6.5 PPG si 3+ APG. Apararea functioneaza la capacitate maxima pentru Boston, limitand adversarii la o medie de doar 91.0 PPG in ultimele 3 meciuri.

Am mers impotriva jucatorilor de la 76ers acum doua zile, cand Hornets nu doar ca au acoperit handicapul – au castigat „outright” acel duel. Astfel, seria de 7 victorii pentru Embiid & co. a fost incheiata, insa sunt convins ca Sixers vor incerca sa faca un „bounce back” in fata fanilor, mai ales in fata rivalilor din Boston. Acest meci este ultimul acasa inainte de o deplasare in Florida si D.C. pentru Sixers. Cele doua echipe si-au impartit victoriile la TD Garden, Celtics castigand la un punct diferenta si Sixers la 5. Vad inca un meci strans intre doua formatii de valori apropiate.

Biletul zilei baschet 14 ianuarie 2021

Leave a Comment: