Biletul zilei baschet 15.01.2022

bz baschet

15 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.05. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 17:00.

Surprize mari azi-noapte in NBA, meciuri pe care nu am avut inspiratia sa le evit. Dupa o noua analiza pentru azi, am ales doua echipe motivate sa practice un joc bun.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 15 IANUARIE 2022

PAOK – Rhodes (ora 17:00)

Incep cu meciul din Thessaloniki, unde PAOK(3-6) se dueleaza cu Rhodes(7-3)

Implicata in Winner Stage din Champions League, gruparea gazda a avut o dubla de foc cu francezii de la Strasbourg. Una in care a pierdut clar mansa tur, 105-78, iar acum 3 zile echipa s-a prabusit pur si simplu in sfertul final, dupa ce avea un avans de 8 puncte, pierzand dramatic la un singur punct diferenta. Asta nu ar fi contat la calificare (oricum pierduta), ci la moralul jucatorilor, unul care sigur a scazut foarte mult dupa acest esec.

Jucatorii de la Rhodes vin aici pe „cai mari”. Echipa oaspete a inceput acest campionat cu un esec in OT la Larisa, dupa care au urmat 8 victorii in ultimele 10 partide. Poate cel mai impresionant succes departe de casa a fost la Atena vs AEK, meci in care Williams & co. si-au pastrat luciditatea in momentele cheie din final. Rhodes intalneste diseara un „animal ranit”, unul care va dori sa se revanseze in fata fanilor. Problema pentru ei este ca jocul nu este nici macar la 50% din ce poate echipa. Vad o partida in „single digits” aici.

Varese – Venezia (ora 21:30)

Inchid acest combo de baschet cu duelul din „cizma” intre Varese(3-10) si Venezia(7-7).

Cu un streak negativ de 4 infrangeri si doar 2 victorii in ultimele 10 etape de campionat, echipa gazda pare condamnata sa se lupte pentru evitarea retrogradarii in acest sezon. Echipa gazda ocupa „lanterna rosie” in clasamentul primei ligi italiene de baschet, locul 18 din tot atatea formatii, cu ultimele doua echipe mergand in liga secunda. Mai sunt acolo echipe modeste precum Fortitudo Bologna si Cremona, asa ca Varese are o sansa (una mica) sa spere ca va evolua si in sezonul urmator in Liga A.

Oaspetii din Venezia incep sa arate baschetul promis fanilor in vara, dupa transferurile de succes facute de management. Echipa oaspete a disputat doua meciuri in luna ianuarie – ambele castigate: acasa cu Napoli si in deplasare vs Trento. Cu 4 victorii in ultimele 5 meciuri din toate competitiile, Venezia incepe sa arate foarte bine „on both ends of the floor”. In Liga A ocupa locul 8 (ultimul ce duce in playoff), in timp ce in Eurocup este pe 5, cu sanse bune de calificare. Vad echipa din nord-estul Italiei favorita aici.

Biletul zilei baschet 15 ianuarie 2021