Biletul zilei baschet 15.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

15 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand de la ora 20:00.

A iesit ieri under-ul propus la Zenit vs Bayern, insa Unics a facut un meci de toata jena in deplasarea de la Istanbul. Forma de moment nu este una deloc buna, insa incerc sa-mi revin la inceput de weekend tot cu doua meciuri din Euroliga.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 15 OCTOMBRIE 2021

CSKA Moscova – Crvena Zvezda (ora 20:00)

Incep acest combo cu duelul dintre CSKA(2-1) si Zvezda(2-1).

Gazdele din capitala Rusiei sunt pe locul secund la capitolul puncte marcate, cu 83.7 PPG, si asta fara sa aiba rezultate extraordinare: 51.3% la aruncarile de 2 puncte si 33.8% la cele de 3. Asta se datoreaza unui game pace excelent, si unei agresivitati sporite in defensiva – care duce la fastbreak points. Sunt 4 jucatori ce nu vor evolua in aceasta seara: Grigonis si Milutinov ce au suferit accidentari in chiar prima runda vs Milano, Shengelia (33 de puncte miercuri vs Zenit) si noua achizitie Faried.

Zvezda au una din cele mai bune defensive din competitie in acest start de sezon, iar asta le-a adus un record pozitiv. O aparare extrem de agresiva ce permite doar 61.7 PPG, fortand adversarii sa aiba procentaje extrem de scazute: 43.7% la aruncarile de 2 puncte si doar 32.8% la cele din spatele semicercului. Va fi necesar ca oaspetii sa practice inca o data acest tip de aparare si sa incerce pe cat posibil sa reduca pace-ul acestui match-up, pentru a putea avea o sansa pe final. Pariul inteligent mi se pare pe under aici, datorita absentelor de la CSKA + apararii de la Belgrad.

Monaco – Barcelona (ora 20:00)

Un match-up unde vad puncte peste media impusa este cel dintre Monaco(2-1) si Barcelona(3-0).

Cu doua victorii in primele doua meciuri vs Panata & Unics, jucatorii de la Monaco au 2 teste in aceasta saptamana de Euroliga. Pe primul nu l-au trecut, in deplasarea de la Madrid cu Los Blancos (94-86), desi au avut un comeback fabulos pe finalul acelui match-up. Mike James a iesit de pe parchet cu cateva minute inainte de final, resimtindu-se dupa o usoara accidentare. Americanul a declarat insa dupa meci ca a fost doar o crampa, si va fi gata sa joace impotriva Barcelonei in aceasta seara.

Barcelona ramane neinvinsa in competitie (alaturi de Milano), insa a avut un duel extrem de complicat cu Olympiakos, partida decisa in prelungiri. Jucatorii din Catalunya au cel mai prolific atac din competitie cu o medie de 85.0 PPG, procentajele fiind extrem de bune: 57.3% la aruncarile de 2 puncte, 44.4% la cele de 3 puncte si 84.9% la aruncarile libere. Marea problema a echipei raman cele 14.7 turnovers / meci, iar intr-o astfel de deplasare ii vad avand probleme mai mari decat se asteapta fanii. Vad un pace rapid aici cu puncte peste media impusa.

Biletul zilei baschet 15 octombrie 2021

Leave a Comment: