Biletul zilei baschet 16.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

16 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.25. Am selectat doua partide: una din Franta si una din Spania, cu primul meci incepand de la ora 20:00.

WIN ieri la biletul propus, am intrerupt o serie nefasta si am inceput cu bine acest weekend. Doresc sa continui in acelasi mod si am ales pentru azi doua echipe favorite.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 16 OCTOMBRIE 2021

Bourg – Nanterre (ora 20:00)

Incep acest combo cu duelul dintre Bourg(3-0) si Nanterre(1-3).

Sala Ekinox propune un duel dezechilibrat intre doua echipe ce au obiective diferite in acest sezon. Acest lucru se observa si din jocul prestat in acest start de campionat. Nantere vine aici dupa ce a castigat in prima runda, norocos vs Limoges 88-87, pierzand apoi fara drept de apel in duelurile cu Le Mans si Levallois.

Bourg doreste sa continue forma buna arata in sezonul precedent, cand a terminat pe locul 5 in campionat, iesind insa in chiar prima runda de playoff vs Monaco. Bourg arata imbunatatiri in faza defensiva, acolo unde a permis pe rand: 71, 54, respectiv 57 de puncte in victoriile cu Pau-Orthez, Limoges si Strasbourg. Vad echipa gazda bifand inca un succes azi.

Manresa – Unicaja (ora 21:45)

Inchid biletul zilei de baschet cu duelul dintre Manresa(2-3) si Unicaja(3-2).

Am urmarit echipa gazda in ultimele doua saptamani si pot spune ca am vazut cateva jocuri extrem de inconstante. E adevarat ca am bifat victoria lor acasa vs Baskonia, insa pentru ca oaspetii veneau dupa deplasarile din Euroliga. Apoi, Manresa a castigat duelurile din BCL cu Ostrow si Hapoel, insa intre cele doua meciuri a suferit un „beatdown” vs Joventut, 105-61.

Oaspetii din Malaga si-au revenit in campionatul intern, ACB, dupa esecurile cu Tenerife si Gran Canaria, ambele in meciuri stranse. Unicaja a castigat in deplasarea cu Murcia, in BCL la Nizhny si apoi acasa impotriva suprizei Breogan. A avut timp sa pregateasca acest meci, iar odihna va fi de partea lor (gazdele revenind zilele astea de la Ierusalim). Pontul merge astfel pe victoria oaspetilor.

Biletul zilei baschet 16 octombrie 2021

Leave a Comment: