Biletul zilei baschet 16.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 75%
Castigate: 3/4
Unitati: 237

16 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.00. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 21:30.

Am luat ieri o pauza de la acest proiect, prima zi in care am spus „pas” datorita unei oferte complicate. Azi revin cu doua echipe „underdog” din 2 competitii europene: Champions League si EuroCup.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 16 NOIEMBRIE 2021

Brindisi – Darussafaka (ora 21:30)

Incep cu duelul din sala PalaPentassuglia intre Brindisi(0-3) si Daka(1-1).

Am urmarit evolutiile celor doua echipe in acest start de sezon, si pot spune ca in ultima perioada nu este o mare diferenta intre ele. Brindisi a pierdut toate cele 3 partide disputate in aceasta grupa G de calificare in Eurocup, doua din acestea fiind pe teren propriu. In campionatul intern a venit alt esec sambata vs Trento, un meci controlat in sferturile 2 si 3, insa pierdut in Q4, cand oaspetii l-au castigat cu 30-20.

Darussafaka vine aici cu un moral decent dupa rezultatele din ultima perioada. Echipa din Istanbul are 4 victorii la rand in toate competitiile, totul incepand de la succesul de acasa cu Brindisi, scor 82-76. Oaspetii stiu ca daca vor pierde la mai putin de 6 puncte diseara, au o sansa foarte buna sa ocupe locul 3 la finalul celor 6 meciuri, unul ce duce in „winners stage”. Ma astept la un meci echilibrat aici, poate chiar in „single digits”.

Joventut – MoraBanc Andorra (ora 22:00)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul dintre Joventut(3-1) si Andorra(3-1).

Partida extrem de asteptata in Badalona, intre doua echipe ce se cunosc foarte bine din Liga Endesa. Liderul grupei A este Lokomotiv Kuban, insa imediat vin echipele spaniole si Partizan – toate 3 cu un singur esec. Este o grupa de 10 formatii din care 8 se vor califica, asa ca nu vad cum vreo echipa cu pretentii va rata calificarea in conditiile date. Moralul inaintea acestui match-up este solid pentru ambele, victorii atat in Eurocup, cat si in Liga ACB.

Joventut poseda o defensiva de top in acest sezon european, tinandu-si adversarii la un minim de 61.8 PPG. Un mare atu aici este limitarea oponentilor la aruncarile de 2 puncte, un procentaj de 41.8% – care este tot un minim absolut in competitie. Andorra va avea nevoie ca trio-ul Victor Arteaga – Moussa Diagne – Babatunde Olumuyiwa sa schimbe asta. Oapsetii recupereaza foarte bine mingea, permitand adversarilor doar 6.5 „offensive rebounds per game”. Si aici vad un meci mult mai echilibrat decat vor bookmakerii sa ne arate.

Biletul zilei baschet 16 noiembrie 2021

Leave a Comment: