Biletul zilei baschet 17.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

17 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.12. Am selectat doua partide din Spania, cu primul meci incepand de la ora 14:00.

LOST ieri la biletul propus, nu am putut evita surprizele din Franta si Spania. Incerc sa fac un combo castigator azi din doua echipe iberice.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 17 OCTOMBRIE 2021

Gran Canaria – Real Betis (ora 14:00)

Incep acest combo cu duelul dintre GranCa(3-2) si Betis(1-4).

Avem doua echipe care au inceput in moduri diferite acest sezon de Liga Endesa, si trebuie sa profitam aici de valoarea echipei favorite cat inca exista. Oaspetii de la Sevilla au reusit un singur succes in acest sezon, chiar in runda inaugurala cand au dat de o echipa MoraBanc nepregatita, si acel succes venind greu, in OT. In rest, infrangeri pe linie si la diferente mari.

Gran Canaria a alternat victoriile cu infrangerile in acest start de sezon, insa echipa practica un joc solid. Daca e sa ne uitam pe programul lor vedem un esec normal vs Barcelona, si unul data trecuta in deplasarea din Andorra. In rest victorii importante cu Fuenlabrada, Unicaja (la Malaga) si cu Joventut. Are in fata o oportunitate excelenta sa castige acest meci lejer si sa urce din nou in clasament.

Baskonia – Tenerife (ora 19:30)

Inchid biletul zilei de baschet cu duelul dintre Baskonia(3-2) si Tenerife(3-2).

Am urmarit echipa din Vitoria Gasteiz in partidele disputate in Euroliga si pot spune ca Giedraitis & co. si-au revenit obtinand victorii acasa cu Panathinaikos si in deplasare vs ALBA Berlin. Inainte de asta, echipa castigase si in Liga ACB cu Obradoiro punand capat unui sir negativ de 4 infrangeri in toate competitiile (3 in ACB si 1 in EuroLeague).

Oaspetii din San Cristobal de La Laguna vin aici cu momral bun dupa ultimele meciuri. Ca si Baskonia, au inceput mai greu acest sezon insa si-au revenit pe parcurs. Tenerife are 5 victorii in ultimele 6 meciuri in toate competitiile (ACB + BCL), victoriile din ultimele doua partide vs Zaragoza si Sassari fiind impresionante. Vad un meci mai echilibrat decat o arata cotele, cu un handicap de speculat pe oaspeti.

Biletul zilei baschet 17 octombrie 2021

Leave a Comment: