Biletul zilei baschet 17.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 75%
Castigate: 3/4
Unitati: 237

17 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.10. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand de la ora 19:00.

WIN ieri la biletul propus, ambele echipe „underdog” acoperind handicapul propus. Azi revin cu doua echipe din Euroliga, insa am ales de aceasta data doua formatii favorite.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 17 NOIEMBRIE 2021

Unics – Milano (ora 19:00)

Incep cu duelul din Basket-Hall Kazan intre Unics(4-5) si Milano(8-1).

Unics a aratat solid in ultimele partide din EuroLeague, castigand 3 din ultimele 4 meciuri. Am mizat pe ei saptamana trecuta in deplasarea de la Atena, iar OJ Mayo & co. mi-au adus un succes frumos in secundele de final. Totusi, diseara va fi un adevarat test pentru echipa de la Kazan, formatia vizitatoare fiind nimeni alta decat liderul competitiei. Milano are un streak de 3 victorii cu Zvezda, Barca si Fener, in ultimul meci – cel de la Istanbul, jucatorii antrenati de Ettore Messina facand un efort defensiv fabulos: scor 43-68.

Hai sa vedem ce spun si cifrele in acest match-up. Armani Milano este una din cele mai eficiente echipe in partea ofensiva, in timp ce Unics se afla la polul opus. Gruparea italiana conduce in Euroliga la capitolul „assist-to-turnover ratio” cu 1.61, in timp ce gazdele de azi sunt pe locul 16 cu doar 1.07. Unics comite 13.9 turnovers pe meci (second most), in timp ce Milano are o medie de 11.1 turnovers (thid fewest). Aceste cifre inclina clar balanta in favoarea oaspetilor, si in acest sens o sa propun si eu pontul – victorie Milano.

Maccabi – Monaco (ora 21:05)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul dintre Maccabi(6-3) si Monaco(5-4).

Maccabi se intoarce acasa dupa un esec saptamana trecuta la Moscova, scor 74-73 vs CSKA. O partida pierduta la ultima posesie ce a inchis o serie de 5 victorii pentru gruparea de la Tel Aviv. Derrick Williams a fost principalul marcator in acel duel. Monaco a castigat 3 din ultimele 4 meciuri din competitie, incluzand aici un succes impresionant cu Bayern saptamana trecuta, cand Mike James a terminat cu 18 puncte. Monaco are un scor de 4-1 acasa, si doar 1-3 in partidele din deplasare.

Maccabi are un procentaj foarte bun in interiorul semicercului, insa la aruncarile de la distanta, echipa sta modest, doar pe locul 15 in Euroliga cu un procentaj de 31.8%. Totusi, chiar aceste aruncari din „mid range” ar trebui sa fie decisive diseara, Monaco permitand adversarilor 22.4 aruncari din acea pozitie (mai mult ca orice alta echipa). Echipa de la Tel Aviv ii poate pune pe Ante Zizic, Jalen Reynolds sau Derrick Williams sa profite de spatiile create in acea zona, si sa obtina un succes atat de important azi.

Biletul zilei baschet 17 noiembrie 2021

Leave a Comment: