Biletul zilei baschet 18.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

18 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 03:00.

LOST ieri la biletul propus, Maccabi a castigat cu Monaco, insa nu acelasi lucru l-a facut si Milano vs Unics. Azi revin cu doua meciuri din NBA, am ales un underdog si un under la puncte.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 18 NOIEMBRIE 2021

Memphis Grizzlies – L.A. Clippers (ora 03:00)

Incep cu duelul dintre Grizzlies(7-7) si Clippers(9-5).

Cu 8 victorii in ultimele 9 meciuri trupa din Los Angeles vine aici cu un moral foarte bun. Asta s-a intamplat in ciuda accidentarilor din ultima perioada, nu mai putin de 7 jucatori fiind indisponibili in lotul celor de la Clippers. E la fel de adevarat insa, ca singurul advers solid in acest streak a fost Miami Heat, meci castigat la ultima posesie, duelul fiind la Staples Center. Paul George joaca la un nivel extrem de ridicat, insa se poate mentine la fel si in meciurile viitoare?

Grizzlies au avut probleme la ultimele aparitii pe parchet, pe rand Hornets, Suns si Pelicans castigand in fata lor. A urmat meciul de luni seara vs Rockets, unul in care Ja Morant & co. si-au revenit in fata fanilor. A fost doar un adversar modest din Texas, poate chiar cel mai slab din conferinta, in seara asta task-ul va fi unul mult mai dificil pentru „ursi”. Odihna insa ii recomanda pentru acest duel, la fel si faptul ca Memphis nu are jucatori accidentati in acest moment din sezon. Avem o valoare de porfitat in favoarea lor.

Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs (ora 03:00)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul din Minneapolis intre Wolves(5-9) si Spurs(4-10).

Avem doua echipe care nu merg foarte bine in ultima perioada. Lupii incearca totusi sa arate o mini-revenire cu victorii la Lakers si cu Kings in ultimele 4 meciuri. In afara de aceste meciuri castigate au fost alte doua pierdute, adversarii fiind pe masura: Clippers si Suns. Succesul cu Sacramento de azi-noapte a venit la 10 puncte diferenta, iar Wolves au avut 4 juctori in „dobule digits” pe tabela: Edwards, Towns, Russell si Beverly.

San Antonio a obtinut doar 3 victorii in ultimele 13 meciuri, iar gruparea din Texas are sanse doar teoretice la playoff in acest sezon. Gregg Popovich este un antrenor imens, insa nici el nu poate sa faca minuni cu aceasta echipa aflata in reconstructie. Precarea veteranilor DeRozan si Aldridge a fost decisiva pentru rezultatele din acest an. In cele 8 meciuri in deplasare, o singura data Spurs au depasit linia de 230 de puncte, in Indy. Vad acest trend continuand.

Biletul zilei baschet 18 noiembrie 2021

Leave a Comment: