Biletul zilei baschet 19.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

19 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.01. Am selectat doua partide: una din BCL si una din Eurocup, cu primul meci incepand de la ora 19:30.

Am terminat saptamana cu un WIN, ieri am luat o pauza, iar azi incerc sa fac un combo castigator din doua echipe iberice.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 19 OCTOMBRIE 2021

Rytas – San Pablo Burgos (ora 19:30)

O iau in ordine cronologica cu duelul de la Vilnius intre Rytas(0-1) si Burgos(1-0).

Gruparea din Lituania a inceput decent sezonul intern, cu 4 victorii in primele 5 etape, insa in Champions League nu a avut o prima prestatie buna. A fost o deplasare in Germania vs Oldenburg, iar jucatorii de la Rytas au fost suprinsi de adversari in momente cheie de joc, pierzand pe final la o diferenta de 4 puncte. Echipa a incercat prea mult de la linia de 3 puncte, si a ratat loviturile ce puteau sa-i aduca victoria. Azi revin acasa insa ii viziteaza cea mai puternica echipa din grupa.

Gruparea din Spania a inceput mai greu campionatul ACB cu doua infrangeri, insa si-a revenit pe parcurs cu 4 victorii consecutive in toate competitiile. Intre aceste meciuri a fost si partida cu Besiktas, una in care adversarul a pus mai multe probleme decat era de asteptat. In weekend a fost un duel strans cu Valencia, unul in care adversarii au avut o defensiva mai solida in partea secunda, facand diferenta. Burgos are forta necesara sa faca 2W-0L in competitie, iar cota este una de atacat.

Gran Canaria – Cedevita (ora 22:00)

Inchid acest combo de baschet cu o alta echipa din Spania privita ca favorita de bookmakeri in GranCa vs Cedevita.

Este abia prima runda in grupa B de Eurocup, unde avem un total de 10 echipe, din care doar 2 o sa fie eliminate. Am mers cu succes in weekend pe echipa din Insulele Canare, Albicy & co. dispunand fara emotii de adversarii din Sevilla. In Liga Endesa, echipa a ajuns la 4 victorii in primele 6 etape, moralul fiind excelent pentru aceasta intalnire. GranCa a avut o campanie plina de achizitii, multi dintre jucatorii veniti evoluand in trecut aici.

Despre Cedevita nu avem foarte multe detalii concrete in acest start de sezon. Echipa a jucat mai intai in Super Cupa, castigand trofeul vs Krka, pentru ca apoi sa alterneze meciurile bune, cu cele mai putin reusite. A castigat 2 partide si le-a pierdut pe cele mai recente in ABA League, ultima disputa fiind chiar in weekend vs Crvena Zvezda. Echipa a avut un avans de 15 puncte in sfertul 2 vs Zvezda, pierzand in final la tot atatea puncte. Nu-i vad capabili de o surpriza nici in aceasta deplasare.

Biletul zilei baschet 19 octombrie 2021

Leave a Comment: