Biletul zilei baschet 19.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

19 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din EuroLeague, cu primul meci incepand de la ora 18:00.

WIN ieri la biletul propus, a iesit under-ul la Spurs vs Wolves, iar Grizzlies au castigat din postura de „underdog”. Azi revin cu doua meciuri din Eorliga, unde am ales o echipa oaspete si un under la puncte.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 19 NOIEMBRIE 2021

Unics Kazan – ALBA Berlin (ora 18:00)

Incep cu duelul dintre Unics(5-5) si ALBA(3-7).

Formatia gazda a facut totul ca la carte in Round 10 vs AX Armani Exchange Milan, avand procentaje foarte bune: 66.7% la 2FG, respectiv 48.3% la 3FG. In plus, echipa din Rusia a castigat si batalia recuperarilor: 39-18. Daca nu vor sa aiba un „letdown spot”, jucatorii gazda trebuie sa mentina aceste cifre si impotriva unei echipe care joaca „fast-paced”, precum cea de la Berlin. Oprindu-l pe Luke Sikma ar trebui sa fie alta prioritate pentru Unics.

Adversarii din aceasta seara raman in Rusia, pierzand in runda anterioara la St. Petersburg vs Zenit, scor 75-66. Berlinezii nu au fost capabili sa atinga 70 de puncte in niciuna din ultimele 3 partide (toate pierdute). Vestea buna e ca Marcus Eriksson s-a intors pe parchet si a aratat foarte bine in meciul cu Zenit: 28 de puncte in 20 de minute. El impreuna cu Sikma si Lo formeaza un trio foarte bun pentru oaspeti. Vad un meci mai echilibrat decat o arata cotele.

Zenit – Milano (ora 19:45)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul din Rusia intre Zenit(7-3) si Milano(8-2).

Gruparea gazda e recunoscuta pentru procentajele foarte bune din acest sezon de Euroliga: 54.1% la 2FG si 37.3% la 3FG. Zenit se descurca chiar mai bine in ultima perioada: 59.3% la aruncarile de 2 puncte si 40.5% „beyond the arc”. Echipa a reusit sa reduca din acele „turnovers”, era una din principalele probleme de la startul de sezon. Oprirea lui Shavon Shields prin capitanul Mateusz Ponitka ar trebui sa fie una din cheile acestei partide.

Milano a pierdut clar partida cu Unics de mai devreme din saptamana, ei pierzand clar la capitolul recuperari: 39-18, si avand per total doar 2 recuperari ofensive. Multe se vor schimba daca jucatorii principali din froncourt: Kyle Hines, Nicolo Melli, Luigi Datome sau Shavon Shields vor fi mai agresivi. Ne asteapta un match-up echilibrat, oaspetii vor incerca sa recupereze terenul pierdut in runda anterioara, insa echipa gazda va avea controlul recuperarilor. Astfel, pariul inteligent aici merge pe puncte sub media impusa.

Biletul zilei baschet 19 noiembrie 2021

Leave a Comment: