Biletul zilei baschet 20.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

20 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.36. Am selectat doua partide: una din FIBA Europe Cup si una din NBA, cu primul meci incepand de la ora 20:30.

Nu am fost inspirat ieri in alegerea echipelor castigatoare, insa incerc sa fac un „bounce back” azi. Am selectat doua echipe favorite, care pot profita de adversarul modest.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 20 OCTOMBRIE 2021

Iraklis – Bahcesehir (ora 20:30)

O iau in ordine cronologica cu duelul din orasul Thessaloniki intre grecii de la Iraklis si turcii de la Bahcesehir.

Am mers pe Iraklis cu succes in weekend, handicapul pe ei fiind de speculat in deplasarea de la Salonic vs PAOK. Au pierdut acel meci pe final, la ultima posesie (3 puncte diferenta), bilantul din liga interna fiind 0-2. In FIBA Europe Cup au avut de parcurs doua tururi preliminare, dupa care au evoluat in primul meci in deplasarea Olanda vs Leiden, scor 71-63.

Turcii de la Bahcesehir confirma prezenta solida din sezonul trecut in competitiile europene, gruparea din Istanbul incepand cu un WIN in grupa E de calificare, succesul lejer cu Mornar Bar datorandu-se unui joc solid. In campionatul intern, echipa si-a revenit dupa 2 infrangeri oarecum normale vs Pinar & Fener, castigand in fata rivalilor de la Galatasaray, chiar in sala acestora. Merg pe mana lor si aici, sunt echipa mai buna si cu moralul sus.

Minnesota Timberwolves – Houston Rockets (ora 03:00)

Inchid acest combo de baschet cu o favorita din baschetul de peste ocean, in duelul de la Target Center dintre Wolves si Rockets.

Gruparea din Texas va fi una din cele mai slabe echipe din NBA in acest sezon, plecarile mai multor jucatori importanti in ultimele sezoane, facand din aceasta echipa una in reconstructie. Asta s-a vazut si in partidele recente de pregatire, cand Rockets au castigat doar in primul meci vs Wizards, in rest infrangeri pe linie cu Heat, Raptors si Spurs.

Wolves il au in sfarsit pe Karl Anthony Towns apt de joc inca din startul sezonului, iar asta ar trebui sa se vada in jocul din „caciula”. KAT a lipsit in multe meciuri in sezonul precedent, iar echipa a avut de suferit in special la recuperari si blocaje. In meciurile de pregatire echipa a aratat foarte bine, 3 victorii cu Pelicans, Nuggets si Clippers, singurul esec venind vs Nets. Le dau credit in aceasta seara sa inceapa cu dreptul in fata fanilor.

Biletul zilei baschet 20 octombrie 2021

Leave a Comment: