Biletul zilei baschet 21.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

21 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.48. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand de la ora 20:00.

WIN ieri la biletul propus, ambele echipe invingand din postura de favorite. Am selectat si azi tot doua echipe favorite, care pot profita de adversarii mai slab cotati.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 21 OCTOMBRIE 2021

Zalgiris – Bayern (ora 20:00)

O iau in ordine cronologica cu duelul de la Kaunas intre doua echipe fara victorie: Zalgiris(0-4) vs Bayern(0-4).

Avem de-a face cu doua formatii care au avut infrangeri pe linie in acest start de sezon in Euroliga, insa daca ne uitam la modul in care au evoluat, vedem doua prestatii diferite. Bavarezii au pierdut fiecare meci in „single digits” (mai putin de 10 puncte diferenta), in timp ce lituanienii au tinut aproape doar in meciul de acasa vs Zenit, in rest au pierdut clar celelalte 3 partide.

Senzatia pentru gruparea de la Munchen a fost ca a avut controlul in fiecare din cele 3 deplasari: la Tel Aviv, la Kazan si la St. Petersburg, insa nu a stiut sa gestioneze finalul de meci. Fara Lauvergne, Strelnieks, Jankunas sau Mudiay (incert), va fi greu pentru echipa gazda sa castige, chiat si in fata fanilor. Daca Zalgiris avem problemele astea, intorcerea unui aruncator important (Andreas Obst) ar trebui sa le dea in sfarsit bavarezilor o sansa solida la victorie.

Maccabi – Panathinaikos (ora 21:05)

Inchid acest combo de baschet cu o alta favorita din baschetul Euroligii, in duelul de la Tel Aviv intre Maccabi(2-2) si oaspetii de la Panathinaikos(1-3).

Am mers cu succes pe ambele echipe in acest start de sezon, pe „verzi” i-am prins in surpriza cu Fenerbahce, in timp ce Maccabi avea un handicap mult prea mare in deplasarea de la Lyon, meci castigat de altfel de Wilbekin & co. Panata va incerca sa profite aici de „size advantage”, in principal prin Georgios Papagiannis si Jehyve Floyd si e necesar sa creasca procentajul solid de la aruncarile de 2 puncte (doar 46.6%).

Cele doua formatii au fost „outrebounded” in acest sezon, iar aceasta batalie a recuperarilor va fi decisiva in stabilirea castigatoarei. Andrenorul Ioannis Sfairopoulos i-a gasit lui Scottie Wilbekin un partener excelent in postura lui James Nunnally, care a progresat de la meci la meci, ajungand sa marcheze 25 de puncte in sala Astroballe. Cu Ante Zizic dat ca probabil pentru prima oara in acest sezon, Maccabil are sanse foarte bune sa bifeze un succes in fata fanilor.

Biletul zilei baschet 21 octombrie 2021

Leave a Comment: