Biletul zilei baschet 21.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

21 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din Europa: una din Spania si una din Turcia, cu primul meci incepand de la ora 19:30.

WIN ieri la biletul propus, Hawks si Blazers confirmand statutul de favorite. Azi revin cu doua meciuri din Europa, unde am ales 2 echipe „underdog”.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 21 NOIEMBRIE 2021

Murcia – Manresa (ora 19:30)

Incep cu duelul din  Palacio de Deportes intre Murcia(6-4) si Manresa(6-4).

Avem doua echipe care ne-au adus atatea satisfactii in aceasta toamna de baschet si o sa incep cu Manresa. Acestia vin aici cu un streak de 5 victorii in toate competitiile: 3 in ACB cu Bilbao, Burgos si Breogan, la care adaugam 2 in Champions League, un „back-to-back win” vs Pinar Karsiyaka, una din principalele favorite la cucerirea trofeului. Oaspetii au un moral foarte bun inainte de aceasta deplasare, una insa care nu se anunta deloc usoara.

Am mers pe Murcia cu handicap in weekend-ul trecut, iar Lima & co. au facut un meci solid in Andorra cu adversarii de la MoraBanc, o partida decisa in secundele de final la ultima posesie, scor 90-89. Daca atunci am facut un „buy” la handicap, in seara asta vine momentul sa facem un „sell”, handicapul impus de bookmakeri in aceasta seara fiind unul exagerat in opinia mea. Avem doua echipe care se aseamana foarte mult ca lot si ca joc, astfel ca pontul merge cu handicap pe echipa „underdog”.

Besiktas – Fenerbahce (ora 20:00)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul de la BJK Akatlar Arena intre Besiktas(5-3) si Fener(7-1).

Postez rar ponturi din campionatul turc de baschet, insa acest derby de la Istanbul mi-a sarit in ochi, echipa gazda fiind „undervalued” de catre bookmakeri. Besiktas a pierdut miercuri seara in deplasarea din Lituania vs Rytas, si a ramas pe locul 3 in grupa H, lituanienii avand rezultate mai bune directe, iar pe prima pozitie este San Pablo Burgos. In prealabil echipa avea 6 victorii la rand in toate competitiile, si nu vad de ce nu s-ar redresa in aceasta seara.

Fener vine aici dupa 3 esecuri la rand in Euroliga, iar fanii se intreaba ce se intampla cu echipa lor. De Colo & co. au pierdut clar pe rand cu Milano acasa, si saptamana asta in deplasarile de la Munchen cu Bayern si la Kaunas cu lituanieini de la Zalgiris. Evident ca echipa doreste sa faca un „bounce back”, o victorie in fata uneia din rivalele din oras ar mai indulci amarul fanilor. Insa, in realitate pe Fener ii asteapta un meci extrem de dificil aici, unul in care nu exclud o posibila surpriza.

Biletul zilei baschet 21 noiembrie 2021

Leave a Comment: