Biletul zilei baschet 22.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

22 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 1.99. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 02:00.

WIN ieri la biletul propus, Bayern si Maccabi inverzind combo-ul din Euroliga. Am selectat si azi tot doua echipe favorite, care pot profita de adversarii mai slab cotati, de aceasta data din baschetul de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 22 OCTOMBRIE 2021

Orlando Magic – New York Knicks (ora 02:00)

O iau in ordine cronologica cu duelul din Florida intre Magic(0-1) si Knicks(1-0).

Am vazut primele meciuri din sezonul NBA si pot spune ca exista deja diferente mari intre echipe. Prima am vazut-o la duelul dintre Magic si Knicks. Gruparea din Florida a disputat primul meci in Texas vs Spurs, si nimic nu a mers bine pentru Ross & co., infrangerea fiind usturatoare, scor 123-97. Cu doar 40.7% la aruncarile din teren, 17 pase decisive (fata de 32 date de adversari) si 16 turnovers (fata de 6 ale lui San Antonio), sunt motive de ingrijorare in Orlando.

M-am uitat si la duelul fantastic de acum doua zile de la Madison Square Garden, atunci cand Knicks si Celtics au avut nevoie de doua reprize de prelungiri pentru a decide o partida teribila. Francezul Fournier s-a integrat excelent intre Randle si Barrettt, si pare a completa un trio de succes in Big Apple, in timp ce Kemba Walker pare ca mai are nevoie de ceva timp pentru acomodare. Avem echipa cu un „second unit” superior, si un lineup ce ar trebui sa faca diferenta fara emotii pe final.

Boston Celtics – Toronto Raptors (ora 02:30)

Inchid acest combo de baschet cu o alta favorita din NBA, la Celtics(0-1) vs Raptors(0-1).

M-am uitat la meciul inaugural pe care Toronto l-a disputat cu Washington, si am vazut o echipa condusa de Nick Nurse ce pare fara orizont. O echipa ce a marcat doar 83 de puncte in NBA-ul din zilele noastre, cu procentaj de aruncare de doar 30.9%, nu are cum sa-si revina de pe o zi pe alta. Acest „ball movement” nu functioneaza pentru Raptors, iar forma modesta a echipei se poate replica si in aceasta deplasare ce se anunta extrem de dificila.

Aminteam de partida cu double OT facuta de „verzi” la MSG vs Knicks, a fost poate cel mai palpitant meci de pana acum din acest start de campionat. Brown a fost fabulos in acel meci, cu 46 de puncte, 9 recuperari si 6 pase decisive. Nu la fel de precis a fost si Tatum, care desi a fost al doilea marcator cu 20 de puncte, el a reusit doar 7 cosuri din totalul de 30 de aruncari (inclusiv 2 din 15 la 3 puncte). Cu acest duo pe parchet, si in fata unei asistente magistrale la TD Garden, dau credit echipei gazda la victorie.

Biletul zilei baschet 22 octombrie 2021

Leave a Comment: