Biletul zilei baschet 22.11.2021

bz baschet

22 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 02:00.

WIN ieri la biletul propus, Manresa si Besiktas confirmand din postura de „underdog”. La inceput de saptamana revin cu doua meciuri din NBA, unde am ales tot 2 echipe nefavorite.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 22 NOIEMBRIE 2021

Washington Wizards – Charlotte Hornets (ora 02:00)

Incep cu duelul din D.C. intre Wizards(11-5) si Hornets(10-8).

Am mers impotriva echipei din Carolina in deplasarea din Atlanta, adversarii fiind superiori la majoritatea capitolelor, chiar daca in clasament lucrurile nu stau inca asa. A fost 115-105, un duel dominat cap-coada de Trae Young & co., iar Ball si ceilalti trebuie sa se concentreze pe urmatoarea deplasare. Inainte de meciul pierdut vs Hawks, „viespile” aveau un sir castigator de 5 meciuri, unul in care au jucat solid. E adevarat ca 4 din acele 5 partide au fost acasa, iar lucrurile in deplasare se schimba putin.

Era evident un regres asteptat din partea „vrajitorilor”, acesta venind in partidele pierdute cu Hornets si Heat, ambele in deplasare. A venit apoi o prima revansa vs Heat, la intoarcerea in fata fanilor, si in noaptea asta au inca o sansa de payback vs Hornets. Trupa din capitala SUA ramane pe un loc fruntas in Est, doar Bulls si Nets avand un record superior echipei conduse in teren de Bradley Beal. Wizards au 7 victorii in cele 8 partide din Capital One Arena, si chiar daca sunt favoriti in acest match-up, vad un duel in „single digits”.

Chicago Bulls – Indiana Pacers (ora 03:00)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul dintre Bulls(12-5) si Pacers(7-11).

Liderul surprinzator (sau nu) din Est este Chicago, iar trupa din Windy City se bucura de mediatizarea de moment. Si la ei vad un regres in urmatoarea perioada. Nikola Vucevic a lipsit in ultimele meciuri din cauza COVID-19, si se pare ca va reveni cel mai devreme pe data de 24.11, si va fi limitat la minutele petrecute pe parchet, cel putin in primele meciuri dupa revenire. Pana atunci, duo-ul DeRozan – LaVine e pregatit sa faca show in continuare pentru fanii din Chicago.

Oaspetii din Indianapolis incearca sa-si revina, echipa fiind aproape in efectiv complet (in afara de T.J. Warren, care e asteptat pe parchet undeva in ianuarie). Au fost 3 infrangeri la rand, toate in deplasare vs Knicks, Pistons & Hornets. A fost important ca esecurile au fost toate in „single digits”, iar revenirea acasa a fost cu succes vs Pelicans, succesul fiind obtinut fara emotii, scor 111-94. E timpul ca echipa sa profite de avantajul „in the paint”, si ce moment mai bun decat in aceasta deplasare, pe terenul liderului din conferinta.

Biletul zilei baschet 21 noiembrie 2021