Biletul zilei baschet 24.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

24 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.07. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 18:00.

Chiar daca profitul este unul solid la acest proiect, abordez finalul de luna noiembrie cu aceeasi seriozitate. Azi revin cu doua meciuri din NBA, unde am ales 2 echipe „underdog, care puse la victorie insumeaza cota 4.00 (pentru temerari).

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 24 NOIEMBRIE 2021

Indiana Pacers – L.A. Lakers (ora 02:00)

Incep cu duelul din Bankers Life Fieldhouse intre Pacers(8-11) si Lakers(9-10).

Cat de slaba este echipa din Los Angeles? Pai acest start de sezon si ultimele meciuri vorbesc de la sine despre forma jucatorilor. Lakers aveau deja o inconstanta in rezultate, chiar si in fata fanilor, ultima reprezentatie la Staples Center vs Bulls (103-121) fiind una de uitat. A venit apoi seria de deplasari, si din cele 4 partide a fost obtinut un singur succes in „orasul motoarelor” vs Pistons. N-o sa fie usor nici diseara, pentru ca joaca in nopti „back-to-back”.

Am mers pe Indiana in meciul trecut din Chicago, iar Sabonis & co. nu m-au dezamagit. Lituanianul si colegul sau Turner au fost singurii de pe teren cu „double-double”, iar echipa a jucat un stil extrem de agresiv in defensiva, permitand „taurilor” doar 77 de puncte. Revenirea acasa va fi una cu moral bun pentru Pacers, si chiar daca LeVert nu va fi pe parchet (incert dupa o accidentare la spate), sunt de parere ca avem o valoare foarte buna in cota echipei gazda. Pentru siguranta – aleg tot handicapul la puncte.

Boston Celtics – Brooklyn Nets (ora 02:30)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul de la TD Garden intre Celtics(10-8) si Nets(13-5).

Ambele echipe incep sa-si revina in acest moment din sezon, astfel ca fanii din Boston ar trebui sa vada un show impresionant. Brooklyn vine aici cu duo-ul Durant – Harden, unul care a ajutat echipa oaspete sa castige 11 din ultimele 13 partide. Un streak impresionat care a facut ca echipa din Brooklyn sa urce pe primul loc in conferinta estica. Vor avea insa un meci extrem de dificil la noapte, impotriva unei echipe gazde tinere si in crestere ca joc in ultimele saptamani. Nu mai este nici Irving pentru inca un „payback game”, asa ca atentie daca vreti sa mizati pe Nets.

Jaylen Brown a revenit pentru 23 de minute in duelul de acum 2 zile vs Rockets, meci in care a reusit sa marcheze 19 puncte. E posibil sa aiba in continuare minutele limitate, insa prezenta lui pe parchet va ajuta, chiar si pentru 25-30 de minute. In afara de el Josh Richardson e anuntat sa revina in aceasta seara, inca un plus pentru echipa gazda. Aceasta partida paote reprezenta si o mica revansa pentru eliminarea din sezonul trecut in Playoffs, cand Brooklyn s-a impus cu 4-1 la general. Ma astept la un duel extrem de echilibrat, si daca ar fi sa aleg invingatoarea – as merge pe echipa gazda.

Biletul zilei baschet 24 noiembrie 2021

Leave a Comment: