Biletul zilei baschet 25.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 102

25 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.15. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand de la ora 19:00.

LOST ieri la biletul propus, nu au iesit surprizele asteptate in baschetul de peste ocean. Azi revin cu doua meciuri din Euroliga, unde am ales 2 echipe favorite.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 25 NOIEMBRIE 2021

CSKA – Bayern (ora 19:00)

Incep cu duelul de la Moscova intre CSKA(6-5) si Bayern(5-6).

Am urmarit reprezentatiile echipei conduse de Dimitris Itoudis in ultima perioada, si pot spune ca CSKA are inca multe de pus la punct, daca vrea o calificare in playoff de pe o pozitie prin care sa viseze la Final 4. Echipa are in sfarsit majoritatea jucatorilor importanti inapoi in lineup, iar rezultatele incep sa apara. Am vazut doua victorii muncite cu Baskonia si Maccabi, si un meci „down to the wire” in Catalunya vs Barca.

Oaspetii de la Munchen au si ei o perioada buna in ultimele saptamani. Darrun Hilliard & co. castigand pe teren propriu cu Fenerbahce si Panathinakos, punand deoparte infrangerile anterioare cu Monaco si Real Madrid. Este acel moment din sezon cand CSKA ar trebui sa joace cel mai bun baschet al sau si sa valorifice avantajul terenului propriu. CSKA a castigat 4 din cele 5 partide in fata fanilor, si ma astept ca acest trend sa continue si in aceasta seara.

Fenerbahce – Efes (ora 19:45)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul de la Istanbul intre Fener(3-8) si Efes(5-6).

O alta echipa favorita care-mi face cu ochiul in aceasta seara plina de Euroliga este la duelul rival dintre Fener si Efes. Avem doua echipe care se urasc, iar partidele directe ne cam arata cat de crancena este aceasta lupta. Acum 5 saptamani am avut acest meci in aceasta arena in liga turca, atunci cand Fener a castigat clar, scor 90-68, spulberandu-si adversarii. Era vremea cand Anadolu Efes avea accidentari si nu se regasea, in timp ce Fener juca la capacitate maxima (cu tot lotul valid).

Dupa acel start greoi, campionii en-titre par sa fie „back on track”. Micic & co sunt pe primul loc la punctele marcate, cu o medie de 81.6 PPG, fiind totodata pe locul secund la aruncarile de 3 puncte: 9.4 aruncari reusite / meci. Fener in schimb, incepe sa scartaie serios: doar 70.7 PPG, si 6.5 aruncari de 3 puncte marcate / meci. cu 6 infrangeri in ultimele 7 meciuri in competitie, echipa ajungand pe un loc 13 in competitie, unul in care jucatorii isi cam pot lua adio de la playoff. Sunt cateva polite de platit in acest match-up, si ma astept ca echipa oaspete sa dicteze tempo-ul si ca castige acest duel fara probleme.

Biletul zilei baschet 25 noiembrie 2021

bz baschet 25112021

Leave a Comment: