Biletul zilei baschet 26.11.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -0

26 noiembrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.54. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand de la ora 04:00.

WIN ieri la biletul propus, CSKA si EFES inverzind inca un combo. Azi va fi ultimul bilet propus pe noiembrie (am cateva zile libere) asa ca o sa incerc sa risc putin – sa rotunjesc acest profit. Merg pe doua echipe favorite din baschetul de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 26 NOIEMBRIE 2021

Denver Nuggets – Milwaukee Bucks (ora 04:00)

Incep cu duelul din Colorado intre Nuggets(9-9) si Bucks(11-8).

Am profitat acum cateva zile de absenta lui Nikola Jokic, cand Nuggets au mers ca „mielul la taiere” in deplasarea din Oregon vs Blazers, scor 119-100. A fost al 5-lea esec in ultimele 5 partide pentru gruparea din Colorado, care spera ca revenirea in fata fanilor ii va ajuta. Adversarul va fi insa unul dificil, si care pare sa-si fi regasit acel „mojo” din sezonul trecut. In plus, la Denver sunt in continuare OUT Murray si Porter, in timp ce Jokic ramane „game-time call”.

Daca Denver are 5 infrangeri in ultimele 5 meciuri, Milwaukee este la polul opus cu 5 victorii in ultimele 5 partide. Este adevarat ca Giannis & co. au disputat toate aceste meciuri pe teren propriu, insa streak-ul ramane unul impresionant, victoriile fiind obtinute fara emotii. Cu majoritatea titularilor inapoi in lot, si cu un Portis care se implica din ce in ce mai mult la echipa, ii vad pe „cerbi” favoriti in aceasta deplasare. Aleg un pariu mai riscant aici, insa am incredere in oaspeti ca vor reusi sa „get the job done”.

Golden State Warriors – Portland Trail Blazers (ora 05:00)

Inchid combo-ul de baschet cu duelul din Bay Area intre Warriors(16-2) si Blazers(10-9).

Am mers cu succes pe Blazers acum 3 zile in disputa cu Denver, duo-ul McCollum – Lillard inrosind linia de 3 puncte, intr-un succes fara emotii, scor 119-100. A fost insa doar un succes impotriva unei echipe decimate, iar dovada ca Portland nu are o constanta buna in acest sezon – a venit in seara urmatoare, cand a pierdut vs Kings, 125-121. Lillard a jucat aproape 40 de minute, insa nici el nu a putut s-o salveze pe Portland de la un esec improbabil.

Warriors sunt „red hot” in acest moment din sezon, echipa avand cel mai bun record din NBA, si in plus – a jucat in tot acest start de sezon fara Wiseman, Iguadola si mai ales Thompson. Sunt tare curios cum va arata aceasta echipa in „full streght” – undeva pe finalul lunii decembrie daca totul merge conform planului. Pana atunci, Warriors au nevoie sa-si protejeze „home court”, si au mari sanse sa o faca in fata unei aparari modeste – ca cea din Oregon. Dau credit astfel echipei Golden State pentru a completa acest combo din NBA.

Biletul zilei baschet 25 noiembrie 2021

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5