Biletul zilei baschet 31.10.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 75%
Castigate: 3/4
Unitati: 237

31 octombrie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.39. Am selectat doua partide: una din Liga ACB si una din NBA, cu primul meci incepand de la ora 21:00.

Incerc sa salvez aceasta prima luna din proiect, cu un bilet ceva mai complicat. Am mers pe combinatia Spania + SUA, hai sa vedem daca ne iese.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 31 OCTOMBRIE 2021

Manresa – Bilbao (ora 21:00)

O iau in ordine cronologica cu duelul din Spania intre Manresa(3-4) si Bilbao(2-5).

O disputa ce imi pare mai echilibrata decat o au pus-o bookmakerii in sala Pavello Nou Congost, unde Manresa revine in fata fanilor cu un moral excelent dupa victoria de marti seara de la Izmir, cand a castigat vs Pinar. A fost un succes neasteptat pentru spanioli, ei plecand cu sansa a doua in acea intalnire. Cu succesul respectiv, echipa conduce grupa B de calificare in Champions League, obtinand 3 victorii in primele 3 meciuri.

Oaspetii din Tara Bascilor vin aici dupa o saptamana de pauza, ei nefiind implicati in competitiile europene, si mai important – dupa ce au castigat doua meciuri la rand. Au fost doua meciuri castigate acasa vs Fuenlabrada & San Pablo Burgos, doua partide in care Bilbao si-a invins adversarii cu atentie la micile detalii (aruncari libere si recuperari). Sigur, Manresa este echipa cu jucatori mai buni si un joc superior, insa e posibil ca oboseala sa se vada pe finalul meciului, si acest succes sa nu fie obtinut atat de usor.

Dallas Mavericks – Sacramento Kings (ora 21:30)

Inchid acest combo de baschet cu duelul dintre Mavs(3-2) si Kings(3-2).

M-am uitat la meciul „back-to-back” sustinut de Mavericks in deplasarea din Colorado vs Nuggets, si pot spune ca echipei din Texas ii lipseste acel „depth”. Dallas a marcat doar 75 de puncte, intr-o infrangere usturatoare: 106-75, fiind pentru prima oara din 2017 incoace (116-74 vs Sixers), cand echipa este tinuta atat de jos pe tabela. Sigur, Mavs revin acasa in fata fanilor, si posibil cu Porzingis inapoi in lineup vor dori sa faca un „bounce back”, insa nu va fi atat de usor pe cat vor bookmakerii sa ne arate.

Regii incep sa arate ca o echipa de locurile 7-8 in Vest, cel putin in aceste prime partide din sezon. Trupa lui Luke Walton a castigat si acel meci complicat din New Orleans, cand pe rand De'Aaron Fox, Richaun Holmes, Buddy Hield si Harrison Barnesau marcat aruncari libere in momentele cheie de pe final de meci. Sacramento a pierdut ambele meciuri de acasa si atentie – si-a castigat toate duelurile de „afara”. Si istoria recenta tine cu ei, Kings au castigat cu 3-0 seria cu Mavs de anul trecut, desi Fox a lipsit in 2 meciuri, iar Doncic a avut o medie de 30.3 PPG in cele 3 partide.

Biletul zilei baschet 31 octombrie 2021

Leave a Comment: