Biletul Zilei “CIA” 01.01.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de miercuri, 1 ianuarie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 7.08 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri “CIA” 1 Ianuarie 2020

Pontul propus de Cristian pentru Port Vale – Macclesfield Town (17:00)

Port Vale vine dupa o victorie importanta obtinuta cu scorul de 2-0 impotriva lui Swindon Town, iar acum doreste sa se apropie si mai mult de locurile de play-off si sunt sigur ca va da totul pentru a obtine victoria in meciul de fotbal pe care il va disputa impotriva unei echipe amenintate cu retrogradarea. De cealalta parte, cei de la Macclesfield Town se afla intr-o serie de 8 meciuri consecutive fara victorie in campionat si ocupa chiar prima pozitie de deasupra liniei retrogradarii. Oaspetii sunt cu moralul la pamant si nu cred ca sunt capabili sa obtina ceva de pe terenul lui Port Vale.

1 solist ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Manchester City – Everton (19:30)

La 14 puncte de Liverpool, City vine dupa victoria de pe teren propriu contra celor de la Sheffield, scor 2-0. In 6 din precedentele 7 meciuri disputate de de Manchester acasa, ambele formatii au inscris in meci. Chiar daca are cel mai bun atac din campionat, trupa lui Guardiola a primit 23 de goluri. De partea cealalta, Everton 2 victorii cu Ancelotti pe banca. In 7 din precedentele 10 meciuri disputate de oaspeti s-au marcat la ambele porti cel putin un gol. Meciurile dintre cele doua echipe se termina de regula cu gol la ambele porti, ma astept ca si in acest meci sa se termine la fel.

Ambele echipe marcheaza ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru Grimsby – Salford (17:00)

Grimsby Town si Salford City se intalnesc in etapa a 25-a din League Two. Cele doua echipe se afla la poli opusi in clasament. Gazdele de la Grimsby isi propun sa puna capat seriei lor de 11 etape consecutive fara victorie si se afla doar 5 puncte deasupra zonei de retrogradare. In opinia mea, victoria echipei gazda nu ar trebui sa fie luata in considerare, tinand cont ca Grimsby a avut mari dificultati pe faza de atac. Salford, pe de alta parte, vine dupa 2 victorii consecutive si tinde la un loc de play-off. Tinand cont de forma si valoarea celor doua echipe, recomandarea mea este sa mizati pe pariul 2X & peste 1.5 goluri !

X2 & Peste 1.5 goluri ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri “CIA” 1 Ianuarie 2020

Pariaza Biletul AICI – Ai Bonus 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: