Biletul Zilei „CIA” 19 septembrie 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 22.2%
Castigate: 2/9
Unitati: 352

Biletul pentru ziua de joi, 19 septembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 8.64 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 19 septembrie 2019

Pontul propus de Cristian pentru Gent – Saint-Etienne (22:00)

Consider ca terenul propriu va reprezenta un mare avantaj pentru echipa belgiana, mai ales daca tinem cont de recordul slab al lui Saint Etienne pe teren strain. Pentru a face lucrurile mai clare, gruparea franceza nu numai ca si-a pierdut ultimele 2 meciuri jucate in deplasare, dar nu a reusit nici sa marcheze vreun gol. In plus, singura ei victorie din deplasare in acest sezon a venit impotriva celei mai slabe echipe din Ligue 1. De cealalta parte, Gent trece printr-o forma foarte buna si vine dupa 5 victorii si 1 egal reusite in ultimele 6 partide. In ceea ce priveste statistica meciurilor din postura de gazda, Gent are 8 victorii consecutive reusite in fata proprilor suporteri si cu siguranta nu va dori sa se opreasca aici. Recomandarea mea este sa mizati pe pariul 1X & Peste 2.5 goluri!

1X & Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Monchengladbach – Wolfsberger (22:00)

Gazdele au un inceput bun de sezon in Bundesliga avand 7 puncte in 4 etape. Ei au primit gol in 8 din precedentele 10 meciuri disputate acasa. In ultimele 10 meciuri disputate de Borussia 5 s-au terminat cu peste 2.5 goluri. De partea cealalta, Wolfsburg ocupa pozitia a 3-a in Austria avand 15 puncte in 7 etape. Ei au 7 victorii in ultimele 10 meciuri iar 7 dintre acestea s-au terminat cu peste 2.5 goluri. Oaspetii au marcat cel putin un gol in 8 din ultimele 10 meciuri disputate. Se intalnesc doua echipe care marcheaza multe goluri, ma astept ca meciul sa se termine in intervalul de goluri 3-5.

3-5 goluri ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Standard Liege – Guimaraes (22:00)

Standard Liege nu a pierdut nici un meci din ultimele 4 disputate acasa. Pe langa asta, a marcat cel putin doua goluri in ultimele 5 meciuri de acasa. Mai mult, Guimaraes nu a inregistrat nici o victorie in ultimele 3 deplasari. Belgienii trec printr-o forma buna, in timp ce Guimaraes nu este o echipa care sa se simta foarte bine atunci cand joaca in deplasare, iar in ultimele 12 deplasari nu a putut obtine mai mult de 4 victorii. Ma astept ca Standard sa domine acest meci si sa se bucure de victorie la finalul partidei.

victorie Standard ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 19  septembrie 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply