Biletul Zilei „CIA” 26.12.2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Unitati: -200

Biletul pentru ziua de joi, 26 decembrie facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 6.81 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 26 Decembrie 2019

Pontul propus de Cristian pentru Aston Villa – Norwich (17:00)

Villa Park va gazdui o confruntare de „6 puncte” in ceea ce priveste lupta pentru salvarea de la retrogradare intre Aston Villa si Norwich City. Cei de la Villa au suferit o scadere de forma, echipa pierzand fiecare din ultimele 4 meciuri din campionat. Cu toate acestea, ii vad capabili sa obtina toate cele 3 puncte impotriva celor de la Norwich. Norwich nu este o echipa care sa evolueaze bine in deplasari, dar tinand cont de importanta acestei partide ma astept sa reuseasca sa marcheze cel putin un gol in aceasta deplasare. Recomandarea mea este sa mizati pe pariul ambele echipe marcheaza & peste 2.5 goluri!

 

GG & 3+  ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Leicester – Liverpool (22:00)

Ocupanta pozitiei secunde in Premier League, Leicester vine dupa infrangerea suferita contra celor de la City, scor 3-1. Ei au ajuns la 16 meciuri consecutive in care s-au marcat peste 1.5 goluri. Din cele 12 meciuri disputate pe teren propriu, Leicester a castigat doar 5 meciuri. De partea cealalta, Liverpool vine dupa ce a castigat Mondialul Cluburilor. In 17 din precedentele 18 meciuri disputate de “Cormorani” s-au terminat fara ca ei sa piarda si s-au inscris peste 1.5 goluri. Din punctul meu de vedere, aceasta partida se va termina cu peste 1.5 goluri iar Leicester sa nu castige, la fel cum s-a imtamplat in precedentele 5 partide.

X2 & peste 1.5 goluri  ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru Brentford – Swansea (17:00)

Brentford ocupa locul 6 in Championship avand 37 de puncte in 23 de etape disputate. Ei au 3 infrangeri si un egal in ultimele 9 meciuri disputate in campionat. In ultimele 3 meciuri disputate acasa in compania celor de la Swansea, Brentford a pierdut toate meciurile. Echipa gazda a primit cel putin un gol in 6 din ultimele 10 meciuri disputate in campionat. De partea cealalta, Swansea vine dupa 2 victorii in campionat, ei se afla la egalitate de puncte cu Brentford dar cu un golaveraj mai slab. Din cele 11 deplasari ale sezonului, echipa oaspete a pierdut un singur meci si a castigat 5 dintre acestea. Din cele 16 meciuri disputate cu Brentford, Swansea a pierdut doar 4 meciur. Ma astept ca oaspetii sa nu piarda acest duel.

X2  ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 26 Decembrie 2019

Pariaza Biletul AICI – Ai Bonus 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply