Biletul zilei “CIA” 27 decembrie 2018

Insert Content Template or Symbol
biletul zilei CIA

Biletul pentru ziua de joi, 27 decembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 10.81 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 27 decembrie 2018

Pontul propus de Cristian pentru Anderlecht – Waasland-Beveren (21:30)

Anderlecht trece prin una din cele mai mari crize din istoria recenta a acestui club. Se pare ca a uitat ce este aceea o victorie, obtinand cu mare dificultate puncte, iar premisele nu sunt imbucuratoare nici pentru partida contra celor de la Waasland-Beveren. Anderlecht s-a descurcat bine de cele mai multe ori in confruntarile cu Waasland-Beveren, dar de aceasta data nu ne putem baza pe istoricul intalnirilor directe. Anderlecht vine dupa 7 meciuri consecutive fara victorie, in timp ce Waasland-Beveren pare complet schimbata in bine de la venirea antrenorului Adnan Custovic, reusind sa ajunga la 3 victorii consecutive. Asadar, sunt sanse mari ca Waasland Beveren sa plece neinvinsa de pe terenul lui Anderlecht!

X2; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Palermo – Ascoli (22:00)

Palermo ocupa prima pozitie in clasamentul Seriei B, ea a acumulat in 16 etape 31 de puncte. Golaverajul echipei este unul bun, avand 27 de goluri inscrise si 13 primite. Gazdele n-au mai pierdut pe teren propriu de 21 de meciuri. In ultimele 15 partide ale celor de la Palermo am asstat la multe meciuri cu goluri, 11 din acestea s-au terminat cu ambele formatii marcand in meci.De cealalta parte, Ascoli este clasata pe pozitia a 11-a in campionat avand 21 de puncet acumulate. Oaspetii au golaveraj 0, avand 17 goluri marcate si 17 primite. In ultimele 10 deplasari , Ascoli a primit gol, ea marcand in 6 din acestea. Ascoli a marcat cel putin un gol in 8 din ultimele 10 partide disputate in Serie B.In 7 din ultimele 10 intalniri dintre cele doua echipe , ambele au marcat in meci. Ma astept ca si aceasta partida sa fie una cu goluri la ambele porti

GG; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Pescara – Venezia (22:00)

Gazdele au mare nevoie de toate cele trei puncte puse in joc pentru aceasta partida. Cu o victorie astăzi, Pescara păstrează șanse foarte bune pentru o promovare directa sau dacă nu, un loc cât mai accesibil in Play Off. Totuși, Venezia este o echipa destul de incomoda, care vânează momentele proaste ale adversarilor și încearcă sa lovească fără prea multe ocazii. Pronosticul de ambele echipe marchează este un pronostic destul de greu pentru acest meci, dar văd o echipa oaspete ce poate sa pună in orice secunda problema învingătoarei.

GG; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 27 decembrie 2018

cia proiect 14

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

*Fiecare bilet se joaca cu o MIZA FIXA de 10 unitati !

Leave a Comment:

Open

Close