Biletul zilei „CIA” – 5 septembrie 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul pentru ziua de joi, 5 septembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 6,03si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 5 septembrie 2019

Pontul propus de Cristian pentru Irlanda – Elveția (21:45)

Irlanda este outsidera in aceasta confruntare, desi este echipa gazda si are de partea sa avantajul propriului teren, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai puternica. Gazdele acestei infruntari nu se pot mandri cu un palmares impresionant, jucand la mai multe turnee finale, luand parte la trei turnee mondiale si la trei campionate europene. De partea cealalta, Elvetia este o nationala mai puternica, ce are de fiecare data mari pretentii la accederea la turneele finale, aceasta fiind vazuta ca favorita de casele de pariuri.  A terminat pe prima pozitie in League A din Nations League avan 9 puncte iar in semi-finalele competitiei a intalnit-o pe Portugalia si a fost invinsa cu 3-1. In finala pentru locul 3 a pierdut conta Angliei la penaly-uri. Ma aspet ca echipa oaspete sa invinga in acest meci.

Victorie Elvetia ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Finlanda – Grecia (21:45)

Finlanda are 4 victorii si 4 infrangeri in ultimele 8 meciuri disputate, ei au primit gol in 4 meciuri. Gazdele au a 2-a sansa la calificare avand 9 puncte din 12 posibile iar locul 3 este la 3 puncte. De partea cealalta, Grecia nu a inceput bine aceasta campanie de calificare avand doar 4 puncte, pierzand cu Armenia si Italia. Oaspetii au marcat cel putin un gol in 7 din precedentele 10 partide disputate. In cele 15 meciuri jucate contar Finlandei, Grecia a marcat cel putin un gol in 12 meciuri. Acest meci este unul decisiv pentru Greci, eu cred ca vor ataca mult si vor reusi sa marcheze.

Peste 0.5 goluri Grecia; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Armenia – Italia (19:00)

Pentru meciul de astăzi am decis sa aleg partida dintre Armenia și Italia, meci ce contează pentru calificările la euro 2020. Italia este ca și calificata mai departe, după un start de campanie perfect, cu 4/4 victorii. De cealalta parte, Armenia trece printr-un moment foarte bun, legând doua victorii foarte importante: 3-0 cu Luxemburg și 3:2 cu Grecia. Ma astept la un meci foarte deschis, așa ca linia Peste 2.5 arată foarte bine.

 

Peste 2.5 goluri  ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 5 septembrie 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: