Biletul zilei “CIA” – 6 septembrie 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de vineri, 6 septembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 8.08 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri “CIA” 6 septembrie 2019

Pontul propus de Cristian pentru FC Bourg Peronnas – Dunkerque (21:00)

Bourg Peronnas ocupa pozitia a 16-a avand doar 3 puncte accumulate dupa 3 remize. Ei au cea mai slaba aparare din campionat, primind 10 goluri si marcand doar 6. Ultimele 6 meciuri disputate de echipa gazda s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise in meci. De partea cealalta,Dunkerque este lider in liga a 3-a din franta avand 15 puncte din 15 posibile. Ei au terminat toate cele 3 etape cu peste 2.5 goluri marcate in meci. Oaspetii au marcat cel putin un gol in 8 din ultimele 10 deplasari. Ma astept ca acest meci sa se termine cu cel putin 2.5 goluri.

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Slovenia – Polonia (21:45)

Locul 5 in grupa H, Slovenia a adunat doar 5 puncte in cele 4 meciuri disputate. Gazdele n-au mai invins acasa din 2017 atunci cand au castigat in fata celor de la Lituania cu 4-0. In 9 din precedentele 10 partide, Slovenia nu a invins si au primit cel putin un gol. De partea cealalta, Polonia ocupa prima pozitie in grupa avand maximul de puncte si un golaveraj de 8-0. Oaspetii au doar 2 infrangeri in ultimele 10 meciuri disputate in deplasare. Ma astept ca experienta si valoarea jucatorilor Polonezi sa-si spuna cuvantul in aceasta partida si sa invinga.

Victorie Polonia; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Țara Galilor U21 – Belgia U21 (19:00)

Pentru meciul de astazi am decis sa aleg partida dintre Tara Galilor si Belgia, meci ce conteaza pentru calificarile la campionatul European de tineret. Belgia pleaca cu prima sansa la castigarea celor trei puncte puse in joc, dar ma astept sa aiba de tras pentru ele. Tara Galilor este o formatie foarte agresiva atunci cand trebuie sa marcheze, iar avantajul terenului propriu ma astept sa conteze mult pentru ei. Belgia are un atac foarte bun, dar defensiva este foarte slabita, iar de 6 meciuri nu au mai putut sa castige. Mizez pe o partida foarte spectaculoasa, asa ca varianta pe goluri imi place cel mai mult !

Peste 2.5 goluri  ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri “CIA” 6  septembrie 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: