Biletul zilei „CIA” – 9 septembrie 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul pentru ziua de luni, 9 septembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 6.03 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 9 septembrie 2019

Pontul propus de Cristian pentru Slovenia – Israel (21:45)

Slovenii si-au aratat calitatile in victoriile contra Letoniei si Poloniei si vazand ca o victorie asupra Israelului i-ar putea urca deasupra Asutriei in clasamentul grupei G, cred ca merita sa le acordam increderea noastra si sa ne asteptam la o noua victorie din partea acestora. Elevii lui Matjaz Kek sunt plini de incredere inaintea partidei de luni si ma astept sa dea totul pe teren. Pe de alta parte, israelienii nu au reusit sa impresioneze la aceasta campanie si vin dupa un esec scu scorul de 4-0 in fata Poloniei, urmat de o remiza cu scorul de 1-1 contra Macedoniei de Nord. In ciuda faptului ca au pierdut 4 puncte in ultimele 2 meciuri de calificare, israelienii sunt inca in cursa pentru primele 2 pozitii ale clasamentului. Cu toate acestea, vazand ca Slovenia este in forma si este o adevarata forta pe teren propriu, voi miza pe pariul 1X & Peste 1.5 goluri.

1X & Peste 1.5 goluri ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Polonia – Austria (21:45)

Ocupanta primei pozitii in grupa G, Polonia, vine dupa infrangerea surprinzatoare suferita in fata Sloveniei, terminate cu scorul de 2-0. Polonezii au marcat 8 goluri in cele 5 partide disputate pana acum iar in ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu, au reusit sa marcheze in 7 meciuri. De partea cealalta, Austira are o sere buna de 3 victorii consecutive. Ei ocupa locul secund in grupa avand 9 puncte. In 3 din cele 4 intalniri cu Polonia, ambele echipe au marcat cel putin un gol. Ma astept ca ambele echipe sa marcheze in acest duel, deoarece Slovenia si Israel au meci direct si cu o victorie se pot apropia la un singur punct de primul loc, ele fiind momentan la egalitate de puncte.

 

Ambele echipe marcheaza; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Irlanda de Nord – Germania (21:45)

Cu 4 victorii din 4 posibile, Irlanda ocupa prima pozitie in grupa C. Ei au reusit sa marcheze 7 goluri sis a primeasca doar 2. Adcersara sa, Germania, vine dupa infrangerea de pe teren propriu contra Olandei cu scoru de 4-2. Nemtii au marcat 15 goluri in cele 4 partide dispuate pana acum . Oaspetii au intalnit-o pe Irlanda de Nord in 13 partide, Nemtii s-au impus si au marcat peste 2.5 goluri in 8 din cele 13 meciuri. Ma astept ca Germania sa se impuna la scor in acest meci.

2 & Peste 2.5 goluri  ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 9  septembrie 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: