Bilet pariuri „CIA” 14.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 11.1%
Castigate: 2/18
Unitati: -643

Biletul pentru ziua de luni, 14 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.55  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 14.09.2020

Pontul propus de Cristian la Brighton – Chelsea (22:15)

Chelsea s-a intarit serios prin transferurile efectuate in aceasta vara. In opinia mea, elevii lui Lampard vor fi niste candidati seriosi la cucerirea titlului din Premier League. De cealalta parte, Brighton pare sa nu aibe mari ambitii in noul sezon si cel mai probabil vor lupta din nou pentru evitarea retrogradarii. Cred ca Chelsea va incepe cu dreptul noul sezon asa ca mizez pe o victorie a ei combinata cu intervalul de 2-5 goluri.

2 & 2-5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Hatayspor – Basaksehir (20:00)

Basaksehir este cea mai puternica echipa din fotbalul turc si clar este capabila sa inceapa noul sezon cu dreptul. Hatayspor este o echipa nou promovata… are un lot mult sub nivelul celor de la Basaksehir si este putin probabil sa obtina ceva din aceasta confruntare. Prin urmare, cred ca diferenta dintre cele doua echipe isi va spune cuvantul, iar Basaksehir va incepe noul sezon cu o victorie.

2 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Kalmar – Norrkoping (20:00)

Ambele echipe nu traverseaza perioade foarte bune asa ca acest meci poate reprezenta momentul de cotitura. Cele doua echipe vor juca la victorie si este de asteptat sa vedem un meci spectaculos, asa cum ne-a obisnuit campionatul Suediei. Tinand cont de jocul defensiv dezamagitor al celor doua echipe, pronosticul meu este GG3+

GG3+  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 14 Septembrie 2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close