Biletul zilei „CIA” – 14 august 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul pentru ziua de miercuri, 14 august, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 8.48 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 14 august 2019

Pontul propus de Cristian pentru Zurich – St. Gallen (20:00)

Tinand cont de performantele lor recente si de stilul lor de joc, ambele echipe nu au inceput de sezon asa cum si-ar fi dorit. Prin urmare, acest joc nu este usor de prezis pentru ca trebuie sa tinem cont de foarte multe circumstante. Cert este ca ma astept la goluri din partea ambelor tabere. Cel mai probabil vom avea parte de o confruntare spectaculoasa, echilibrata si in care vom vedea goluri la ambele porti si cel putin 3 in total.

ambele echipe marcheaza & peste 2.5 goluri; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Liverpool – Chelsea (22:00)

Liverpool a inceput cu dreptul acest nou sezon de Premier League cu o victorie, scor 4-1 in fata celor de la Norwich. Din pacate, Alisson s-a accidentat in acel meci si o sa lipseasca o perioada de timp. Liverpool a primit gol in ultimele 8 meciuri iar in 7 dintre acestea au marcat si “cormoranii”. De partea cealalta, “Legenda” Frank Lampard a debutat cu stangul in acest sezon pierzand cu scorul de 4-0 in prima etapa. Londonezii au marcat cel putin 1.5 goluri in 4 din ultimele 5 meciuri. Ma astept ca ambele formatii sa marcheze in acest meci.

ambele echipe marcheaza ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Viking – Sarpsborg (20:00)

Dupa ce a suferit 3 infrangeri consecutive in Eliteserien, Viking va incerca sa puna capat seriei negre cand o va gazdui pe Sarpsborg, miercuri seara, in fata proprilor suporteri. Viking a suferit o scadere de forma, dar nu va avea o sansa mai buna decat in aceasta partida pe care o va disputa impotriva unei echipe aflate pe loc retrogradabil. Sarpsborg se afla intr-o serie de 7 meciuri consecutive fara victorie, ceea ce inseamna ca lipsa de incredere poate fi o mare problema pentru echipa oaspete. Cei de la Viking sunt hotarati sa revina la rezultate mai pozitive si cred ca a venit timpul sa demonstreze acest lucru pe teren. Recomandarea mea este sa mizati pe pariul 1X & Peste 2.5 goluri!

1X & Peste 2.5 goluri; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 14 august 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: