Biletul zilei „CIA” – 17 august 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/6
Unitati: -600

Biletul pentru ziua de sambata, 17 august, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 4.34 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 17 august 2019

Pontul propus de Cristian pentru LASK Linz – Tirol (18:00)

Pentru meciul de astazi am decis sa aleg partida dintre Lask Linz si Tirol, meci ce se va disputa in Tipico Bundesliga. Gazdele de astazi au maximul de puncte dupa primele 3 etape si trec printr-un moment foarte bun. Au obtinut calificarea in Play Off-ul Ligii Campionilor, un lucru foarte mare pentru acest club. Atacul este turat la capacitate maxima si ma astept ca si astazi sa isi faca treaba cum trebuie. De cealalta parte, Tirol este o nou promovata ce a obtinut 4 puncte in primele 3 meciuri. Au marcat de 6 ori si au primit 5 goluri, fapt ce ii face o formatie foarte deschisa.

 

Peste 2.5 goluri; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Manchester City – Tottenham (19:30)

City a spulberat-o pe West Ham in prima etapa din Premier League cu scorul de 0-5. “Cetatenii” au o serie impresionanta de 17 victorii consecutive pe teren propriu.  In 6 din ultimele 10 meciuri, City a primit gol. De partea cealalta, Spurs a castigat cu Aston Villa in prima etapa chiar daca a fost condusa la pauza cu 1-0, scorul final fiind de 3-1. Oaspetii au marcat cel putin un gol in 8 din ultimele 9 meciuri. In 5 din ultimele 10 meciuri dintre cele doua echipe s-au marcat la ambele porti. Ambele au o forta ofensiva impresionanta si cred ca vor marca in acest meci.

ambele echipe marcheaza ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Arsenal – Burnley (14:30)

Arsenal a castigat la limita in prima etapa, scor 0:1 pe terenul celor de la Newcastle. Se asteapta lucruri frumoase in acest sezon de la „tunari”, asa ca ma astept sa inceapa incalzirea atacului. Dispun de doi atacanti de mare clasa, iar astazi trebuie sa iasa la rampa. Evolueaza pe teren propriu, iar publicul este unul minunat. Burnley a inceput si ea cu o victorie, 3:0 cu Southampton, dar aproape de fiecare data cand intalnesc un nume mare, acestia evolueaza timid.

 

1 & Peste 1.5 goluri; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 17 august 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: