Biletul zilei „CIA” – 21 august 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul pentru ziua de miercuri, 21 august, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.90 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 21 august 2019

Pontul propus de Cristian pentru Leeds United – Brentford FC (21:45)

Leeds ocupa primul loc in Championship dupa doua victorii si un egal. Dupa ce au ratat calificare in finala pentru Premier League, elevii lui Marcelo Bielsa au ca obiectiv promovarea. In ultimele 10 meciuri, Leeds a castigat 6 partide. De partea cealalata, Bentford ocupa locul 14 dupa primele 3 etape avand 4 puncte. Echipa oaspete a castigat doar un meci in cele 6 disputate pe terenul lui Leeds. Cred ca in acest meci Leeds o sa castige avand in vedere forma echipei dar si avantajul terenului propriu.

victorie Leeds ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Young Boys Bern – Steaua Roșie (22:00)

Campioana in sezonul trecut, Young Boys ocupa primul loc in Elvetia dupa 4 etape avand 1- puncte. Ei nu au disputant niciun tur preliminary in acest sezon de Champions League. Ei au marcat cel putin un gol in 9 din ultimele 10 meciuri disputate. De partea cealalta, Steaua Rosie vine dupa o victorie in campionat contra celor de la Sp. Subotica, scor 2-3. Sarbii au disptat toate tururile si au eliminate echipe precum Suduva  , HJK si FC Copenhaga. Steaua rosie a marcat cel putin un gol in ultimele 9 meciuri. Ma astept ca ambele echipe sa marcheze in acest meci.

ambele echipe marcheaza ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru NK Dinamo Zagreb – Rosenborg BK (22:00)

Pentru meciul de astăzi am decis sa aleg partida dintre Dinamo Zagreb și Rosenborg, meci ce contează pentru Play Off-ul Ligii Campionilor. Este un meci foarte echilibrat, ambele formații având șansele lor de a accede in grupe. Zagreb joaca acasă și are un public minunat in spate. Vor di obligați sa marcheze și sa câștige astăzi pentru a-și face viața mai ușoară in Norvegia. De cealalta parte, Rosenborg a marcat foarte mult in acest început de sezon și ma astept ca acesta sa fie obiectivul lor și astăzi. Ambele echipe marchează are o cota frumoasa și consider ca poate fi un pronostic realizabil.

 

ambele echipe marcheaza ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 21 august 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: