Biletul zilei „CIA” – 23 august 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/6
Unitati: -600

Biletul pentru ziua de vineri, 23 august, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.72 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 23 august 2019

Pontul propus de Cristian pentru Univ.Craiova – Astra (21:00)

Craiova va incerca sa iasa din perioada de seceta, iar numirea lui Victor Piturca pe banca tehnica ii face sa spere si mai mult la o victorie astazi pe teren propriu. Vor evolua in fata unui public minunat, iar schimbarea de antrenor spera sa fie de bun augur. Oltenii nu am mai castigat de 5 meciuri, iar aceasta foame de victorii i-au scos din Europa si sunt pe locul 6 in acest moment in campionatul intern. Astazi mizez pe un joc bun din partea lor, iar Astra este un adversar ce scartaie in jocurile din deplasare. Apararea este si ea destul de fragila, iar venirea lui Tamas nu a rezolvat cu nimic aceasta situatie.

Craiova Peste 1.5 goluri ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Granada – Sevilla (21:00)

Granada a inceput noul sezon din LaLiga cu un super meci terminat 4:4 pe terenul celor de la Villarreal. Acestia au aratat o pofta incredibila de joc, ce s-a materializat cu 4 goluri marcate. Se anunta a fi o echipa super ofensiva in acest an si din punctul meu de vedere va fi de urmarit. Pe Sevilla o cunoastem destul de bine, iar in partidele cu Granada au avut mereu mari probleme. In deplasare primesc foarte usor gol, dar ramane un adversar de temut ce iti poate marca in orice secunda. Au jucatori de o calitate superioara si ma bazez ca nu vor pleca din aceasta deplasare cu mana goala.

Ambele echipe marcheaza; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru Aue – Stuttgart (19:30)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Aue si Stuttgart, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din 2.Bundesliga. Cele doua formatii au inceput foarte bine noul sezon si se situeaza in top5 dupa primele 3 runde. Cate 6 goluri au reusit sa marcheze pana in acest moment, procentajul fiind de 2 reusite/meci. De cate ori s-au intalnit au facut niste meciuri greu de uitat, iar golurile au fost prezente de fiecare data. Ma astept ca si astazi sa vedem spectacol, iar cota pentru minim trei reusite in meci este una destul de buna !

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 23 august 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment: