Biletul zilei „CIA” – 24 august 2019

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/6
Unitati: -600

Biletul pentru ziua de sambata, 24 august, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.21 si este alcatuit din 3 ponturi considerate foarte valoroase de tipsterii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

Ponturi pariuri „CIA” 24 august 2019

Pontul propus de Cristian pentru Concordia Chiajna – Turris T. Magurele (11:00)

Pentru meciul de astazi am decis sa aleg partida dintre Concordia Chiajna si Turris Turnu Magurele, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Romania: Liga a 2-a. Se anunta un duel foarte interesant, deoarece ambele formatii au avut un start foarte bun de sezon. Turris are numai victorii pe linie, iar la mijlocul saptamanii au castigat categoric, 3:1 cu Rapidul, in timp ce Concordia a pierdut doar in fata giulestenilor, restul partidelor terminandu-se cu un final fericit pentru ei. Dispun de jucatori cu mare experienta in prima liga, lucru ce ma impinge sa aleg un pronostic pe goluri !

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Pontul propus de Iulian pentru Parma – Juventus (19:00)

Juventus a avut o campanie de transferuri foarte bogata, iar in acest moment pot jucat si cu rezervele si tot au prima sansa la castigarea campionatului. Pe fiecare post sunt cel putin 2 super jucatori, asa ca ma astept sa fie concurenta foarte mare in echipa. Este primul meci, iar lumea vrea sa o vada la treaba, asa ca ma astept sa vedem un joc foarte bun din partea lor. Parma este o formatie destul de fragila, fara mari vedete sau vrun joc foarte consistent. Nu cred ca cei de la Juventus vor intampina mai probleme in castigarea celor trei puncte de astazi, asa ca ma astept sa ii vedem in avantaj de la pauza

 

2/2; pariaza acum >>>

Pontul propus de Alexandru pentru CFR Cluj – Botosani (21:00)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre CFR si Botosani, meci ce inchide ziua in Liga 1. Clujenii sunt mai mult cu gandul la returul din Cehia si spera la inca o minune pentru a accede in grupele Champions League. Au jucat un meci foarte obositor la mijlocul saptamanii si se pregatesc de inca o deplasare de foc peste doar cateva zile. Pot sacrifica o etapa din Liga 1 pentru a spera la „pestele cel mare”, asa ca nu ii vad concentrati 100% la intalnirea de astazi. De cealalta parte, Botosaniul este o nuca tare ce are un inceput de sezon foarte bun. Au jucatori foarte tehnici si rapizi si ma astept sa ii vedem cum profita de momentul greu in care se afla Cfr-ul.

 

X2 ; pariaza acum >>>

Bilet pariuri „CIA” 24 august 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply