Biletul zilei Cota 2 – 10.06.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 40%
Castigate: 12/30
Unitati: -592

Chiar daca toata lumea asteapta Campionatul European cu nerabdare pentru a paria, prefer sa merg in continuare pe o oferta care este mai putin pariata si care ne ofera cote mai mari, dar in acelasi timp ne ofera si un procentaj mai mare de profit. Va recomand sa pariati cat mai repede acest bilet deoarece cotele se afla in scadere, dupa cum ati observat si la celelalte pronosticuri din zilele precedente!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 10.06.2021

Melbourne City – Newcastle Jets (ora 12:05)

Joi la pranz vom avea parte de o confruntare directa intre extremele clasamentului din A-League Australia. Chiar daca v-am obisnuit sa merg pe pronosticurile bazate pe goluri, de aceasta data mizez pe faptul ca liderul nu va pierde si ca vom avea parte de cel putin 2 goluri.

Melbourne City are o singura infrangere in ultimele 10 partide, cea din deplasarea de la Brisbane Roar. Totodata pe teren propriu a ajuns la 10 meciuri consecutive in care nu a pierdut, si doar o singura data au fost Sub 1.5 goluri.

In schimb oaspetii au reusit sa castige doar o data in precedentele 15 runde si in 2 din aceste partide nu s-a respectat baremul de minim 2 goluri. S-a ajuns deja la 8 confruntari directe la rand in care Newcastle Jets nu a reusit sa izbuteasca vreo victorie pe acest teren si in 7 din acestea s-au inscris cel putin 2 goluri.

Vesturbaer – Haukar (ora 22:15)

Division 2 din Islanda, ne-a pregatit pentru aceasta zi 4 partide din runda 6, toate anuntandu-se a fi foarte interesante, dar acest duel echilibrat mi-a atras atentia si voi paria cu o siguranta crescuta pe un pronostic pe goluri.

In ciuda cotelor destul de mari oferite de bookmakeri pentru goluri marcate in acest meci, voi miza pe minim 3 goluri pana la final. Observam ca ambele echipe au o medie de peste 3 goluri in cele 5 etape disputate pana acum, oaspetii depasind chiar 4 goluri.

In analiza efectuata de mine despre aceasta confruntare, m-am oprit si asupra intalnirilor directe, chiar daca s-au disputat toate 3 in anul 2014, dar s-au inregistrat scoruri cu multe goluri marcate: 7-1, 1-4 si 3-2.

Leave a Comment: