Biletul Zilei Fotbal

Forma Biletul zilei Fotbal: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul zilei Fotbal
Procentaj: 21.4%
Castigate: 3/14
Unitati: -336

Biletul Zilei Fotbal este locul unde găsești în fiecare zi cel mai bun bilet la pariuri pe fotbal! Zilnic, cel mai bun tipster de pe 10pariuri.ro selectează cele mai bune pronosticuri din fotbal pe biletul zilei și ți le prezintă gratuit!

Biletul Zilei Cota 3

De ce jucăm pe cota 3 la fotbal? Pentru a avea un bilet cu șanse mari de câștig! În medie, alegem doar trei predicții din fotbal pe biletul zilei. Evităm să adăugăm mai multe fiindcă orice pronostic în plus scade considerabil șansele ca biletul zilei din fotbal azi să fie câștigător.

Fiecare parior decide cu ce miză va juca, în funcție de banca lui și suma pe care își poate permite să o piardă. Cotele sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Superbet, în opinia noastră cea mai bună casă de pariuri din România. Mai jos vei găsi mai multe sfaturi despre cum să joci biletul zilei azi și detalii despre acest proiect.

 

Betano - casa de pariuri numarul 1 in Romania L1170664W000663 superbet logo L1160659W000328

888sportL1160654W000324

public win logo L1172986W000768

100% pana la 500 RON

500 RON  primele 3 depuneri

100% pana la 1000 RON

250% pana la 2500 Ron

Ia BonusulIa BonusulIa BonusulIa Bonusul

biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 18.06.2021

Am câștigat ieri biletul cu trei din trei ponturi bifate la Campionatul European. Azi adaug și un meci din Finlanda pe bilet, pe lângă cele două jocuri de la EURO, cu încrederea că bifăm al doilea

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 17.06.2021

Turcia ne-a mancat un bilet ca si facut si s-au facut de ras la acest Campionat European. In doua meciuri nu au reusit sa marcheze nici macar un gol, asa ca trebuie sa isi faca bagajul si sa plece acasa.

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 16.06.2021

Am intrat deja in criza de timp si de profit, asa ca avem nevoie disperata de un bilet castigator cat mai repede. Ieri am fortat prea mult pentru ce oferta am avut si nu ne-au iesit calculele. Astazi

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 15.06.2021

Situatia se complica pentru proiectul nostru si avem nevoie disperata de un bilet castigator astazi. Ieri am fost destul de departe de win, deoarece partidele de la EURO au fost foarte complicate. Cel

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 14.06.2021

Pierdem din nou la un singur gol, Anglia ratand ocazii imense prin Harry Kane si Sterling. Avem nevoie disperata de un bilet castigator pentru a ne reveni si de a ramane cu sanse reale sa terminam cu

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 13.06.2021

Nu suntem intr-o forma prea buna, dar speram ca meciurile de la EURO sa ne salveze si sa trecem pe plus. Incheiem saptamana cu un bilet bazat exclusiv pe meciurile de la EURO si am mare incredere ca vom

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 12.06.2021

Speram ca ziua de Sambata sa fie una norocoasa pentru noi si sa prindem un bilet castigator ! Nu avem o oferta prea usoara si nici meciurile de la EURO nu ne salveaza prea mult. Totusi, sper sa nu vedem

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 11.06.2021

Pierdem din nou la un gol la ultimul meci ! Islandezii care erau profesionisti la categoria goluri marcate, aseara au “dormit in ghete” si au reusit sa inscrie doar doua goluri. De astazi

Citeste tot
biletul zilei cota 3

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 10.06.2021

Asa cum ne-am obisnuit, nici astazi nu avem oferta buna la meciurile din fotbal, dar ne descurcam cum putem. Am reusit sa gasim trei partide ce par destul de interesante si jucam cat de safe se poate

Citeste tot
1 2 3 57

Sfaturi pentru a câștiga cu Biletul Zilei Fotbal

1. Pe Biletul Zilei Fotbal azi se pariază calculat

În primul rând, este important să-ți faci o strategie când vrei să joci biletul zilei la pariuri sportive. Noi pariem cu o miză fixă de 100 de unități. În cazul tău, asta poate însemna 10 RON, 50 RON, 100 RON, atât cât dorești. Unul dintre sfaturile esențiale în pariuri este să nu pariezi mai mult decât îți permiți să pierzi!

După ce ai găsit miza cu care vei paria, stabilește și marja de cote pe care le vei lua pe bilet. Dacă urmărești acest proiect pe site-ul nostru îți va fi foarte ușor, fiindcă vei vedea zilnic biletul zilei cu cota 3 sau puțin peste 3. Nu este ”sănătos” în nici un caz să alternezi cotele mici sau medii cu cele de peste 10, mai ales atunci când miza este constantă.

2. Urmărește un tipster cu experiență în Biletul Zilei la Fotbal

Înainte să pariezi pe biletul zilei urmărește parcursul celui care propune pariul. Vezi ce istoric are, cât de bine cunoaște echipele pe care pariază, ce argumente stau la baza acelor ponturi pariuri propuse și care sunt regulile după care alcătuiește biletul zilei. Nu recomand să intri pe 3, 4 sau mai multe site-uri de ponturi și să joci fiecare bilet propus zilnic acolo. Alege-ți tipsterul care îți inspiră cea mai mare încredere și joacă doar după predicțiile făcute de el.

Tipserul nostru care propune biletul zilei din fotbal azi este specializat exclusiv pe această ramură sportivă. Nu e cel mai indicat lucru să fii specializat pe mai multe sporturi în pariuri, deoarece numărul mare de evenimente nu-ți permite să analizezi atent detaliile fiecărui meci din mai multe discipline, riscând astfel să ratezi aspecte importante în analiză.

Nu este obligatoriu să joci biletul zilei la fotbal fix în formatul în care el a fost propus pe site. Dacă tipsterul alege, de exemplu ”ambele marchează” nu înseamnă că nu poți juca ”peste 2.5 goluri” pe meciul respectiv, atâta timp cât ai motive să crezi mai mult în pronosticul tău, decât în pontul specialistului.

3. Biletu Zilei Fotbal e un proiect pe termen lung.

În pariurile sportive succesul este adus de biletele cu cote mici. Suma investită trebuie să fie mai însemnată pentru un profit consistent, dar din punct de vedere statistic este confirmat că acesta este modul cel mai ușor de a câștiga din pariuri. Nu vei vedea niciodată bilete cu cote uriașe câștigătoare la rând (biletul zilei cotă mare).

Biletul zilei sigur că nu garantează un profit oricărui jucător. Ține de fiecare să respecte anumite strategii de pariere și de managementul băncii. Rezultatele acestui proiect se analizează la finalul a câtorva luni de zile, nu după numai câteva bilete jucate. Doar astfel poți trage concluziile corecte. Ține cont de sfaturile specialiștilor și de regulile acestora când începi să joci la pariuri și ai toate șansele să fii pe plus pe termen lung!

Biletul Zilei Fotbal Sigur

Primim uneori întrebarea dacă biletul zilei pe fotbal e sigur. Răspunsul pe care îl dăm e același de fiecare dată: nu există pariuri sigure în fotbal. Orice eveniment are doza lui de imprevizibil.

Biletul Zilei Fotbal Azi sigur că a fost analizat în profunzime și pronosticurile au fost atent selectate. însă nimeni și nimic nu îți poate garanta că vei câștiga pariul. Dacă ai văzut pe net reclame la ”biletul zilei fotbal sigur” poți să știi fără îndoială că cei care îl propun au scopul de a te înșela într-un fel sau altul.