Biletul Zilei Handbal 04 septembrie 2021

Biletul zilei handbal – 04 septembrie 2021 este format din doua partide, cate una din preliminariile EHF European League masculin, respectiv Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal 04.09.2021 are o cota de 3.55 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 17.00 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 04 septembrie 2021

Ponturi pariuri Magura Cisnadiei – Minaur Baia Mare (ora 18.00) F

Minaur Baia Mare a terminat pe locul secund in editia precedenta de Liga Florilor, dar fata se sezonul trecut a pierdut cateva jucatoare importante: Linne Blohm, Larissa Arauju, Sonia Seraficeanu sau Jovanka Kovacevic.

Acestor jucatoare li se adauga si Costica Buceschi, inlocuit pe banca tehnica de Raul Fotonea, iar la capitolul sosiri nu se poate spune ca au ajuns jucatoare de acelasi calibru.

Magura in schimb nu a suferit mari schimbari la nivelul lotului de jucatoare, Aleksandra Zych (inter dreapta, Minaur Baia Mare) si Sylwia Lisewska (CS Mioveni) fiind intre numele importante care au parasit formatia. Au ajuns in schimb Raluca Bacaoanu si Marina Dmitrieva care vor aduce cu siguranta un plus valoare.

Sibiencele au un plus la capitolul omogenitate, dar si dubluri pe posturi de aceiasi calitate, in opinia mea vor reusi sa profite de aceste avantaje si sa se impuna sambata seara.

Pronostic Magura Cisnadiei – Minaur Baia Mare: victorie Magura Cisnadiei cota 1.87

Ponturi pariuri GOG – Celje: (ora 17.00)

Celje a pierdut lupta pentru titlu in competitia intarna, dar ramane o echipa de top in Europa, drept dovada a castigat meciul tur la un avans de 4 goluri contra unui adversar destul de bun.

Danezii vor forta in aceasta seara calificarea, dar ca de obicei vor miza totul pe cartea atacului, defensiva nu este punctul lor forte, fapt demonstrat din plin atat in ultimele sezoane cat si in partidele amicale sau oficiale ale acestei veri.

Alem Toskic si elevii sai vor incerca sa profite de aceasta lacuna a adversarei, este singura sansa pentru a spera la calificare, sa inscrie minim 30 de goluri la Gudme.

Pronostic GOG – Celje: Celje inscrie peste 28.5 goluri cota 1.90

Biletul zilei handbal 04 septembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!