Biletul Zilei Handbal 06 mai 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei handbal – 06 mai 2021 este format din trei partide, doua din Romania Liga Florilor, respectiv una din Germania Bundesliga masculin, unde lupta pentru titlu este mai apriga ca oricand. Biletul zilei handbal 06.05.2021 are o cota de 2.40 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 16.00 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 06 mai 2021

Ponturi pariuri Magura Cisnadiei – Zalau: (ora 16.00) F

Magura Cisnadiei lupta si in actualul sezon pentru o participare in cupele europene, echipa pregatita de Alexandru Webber devenind o constanta a campionatului intern, in partea superioara a clasamentului.

Sibiencele traverseaza o perioada excelenta, cu 6 victorii consecutive in campionat, rezultate gratie carora se mentin cu mari sanse de a termina pe locul 4, doar un punct le desparte de Gloria Buzau.

Zalaul ramane o echipa buna a campionatului intern, dar care are mari fluctuatii in evolutii, de asemenea Gheorghe Tadici nu are la dispozitie, spre deosebire de omologul sau, un lot bine echilibrat valoric, iar asta se vede.

Partida tur a fost adjudecata de o maniera categorica de Magura cu un avantaj de 15 goluri, nu va fi inregistrata aceaiasi diferenta de scor, dar punctele vor trece toate in contul sibiencelor.

Pronostic Magura Cisnadiei – Zalau: victorie Magura Cisnadiei cota 1.47

Ponturi pariuri Rhein Neckar Lowen – Fuchse Berlin: (ora 20.00)

Leii lupta pentru locul 3 in campionatul german, iar principala piedica in calea acestui obiectiv este Magdeburg, care insa a facut cativa pasi gresiti in ultimele 4 runde, Lowen a profitat si a pus 4 puncte intre ea si contracandidata sa.

Adversara sa de azi, Fuchse Berlin, nu traverseaza cea mai buna perioada a sa de forma cu 4 infrangeri in ultime 5 runde, asta fara a avea in toate aceste infruntari advesare de calibru din handbalul german.

Lowen domina de asemenea bilantul partidelor directe din SAP Arena, castigand precedentele 9 infruntari, un bilant bun acasa il are si pe parcursul acestui campionat, inregistrand doar doua infrangeri.

Pronostic Rhein Neckar Lowen – Fuchse Berlin: victorie Rhein Neckar Lowen cota 1.42

Ponturi pariuri CSM Bucuresti – Rapid Bucuresti: (ora 18.30) F

CSM Bucuresti conduce clasamantul in Liga Florilor, insa lupta pentru titlu este departe de a fi incheiata, Baia Mare pandeste orice pas gresit al tigroaicelor si va profita cu siguranta.

Azi, fetele pregatite de Adrian Vasile infrunta Rapid, o echipa care incearca sa sparga din sezonul viitor monopolul SCM Ramnicu Valcea&CSM Bucuresti, are un lot interesant, a facut transferuri de marca, de asemenea are un tehnician titrat, dar nu cred ca poate emite pretentii in acest moment in fata liderului.

Mizez pe un succes al CSM-ului, nu va avea un meci usor, insa experienta echipei pregatite de Adrian Vasile, banca de rezerve mult mai lunga, faptul ca au in lot cateva handbaliste de exceptie, inclina net balanta in favoarea sa.

Pronostic CSM Bucuresti – Rapid Bucuresti: victorie CSM Bucuresti cota 1.15

Biletul zilei handbal 06 mai 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: