Biletul Zilei Handbal 13 mai 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Biletul zilei handbal -13 mai 2021 este format din patru partide, doua din Germania Bundesliga, una din Romania Liga Florilor, respectiv sferturile de finala Champions League. Biletul zilei handbal 13.05.2021 are o cota de 3.41 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 18.30 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 13 mai 2021

Ponturi pariuri Goppingen – Essen (ora 20.00)

Gazdele vin dupa 4 partide fara victorie, in urma acestor rezultate au cam spus adio luptei pentru locul 3 din Bundesliga, dar nu au timp de lamentari, pot pierde chiar participarea in cupele europene.

Azi, Frisch Auf va da piept insa azi pe teren propriu cu penultima clasata, Tusem Essen, o echipa care pastreaza doar sanse teoretice de a se salva de la retrogradare.

Oaspetii au cea mai slaba defensiva a campionatului german cu o medie de 29.34 goluri incasate pe meci jucat, un motiv in plus sa mizez pe faptul ca cei de la Goppingen vor conduce de la inceput si pana la final ostilitatile pe tabela de marcaj.

Pronostic Goppingen – Essen: Goppingen conduce la pauza si castiga partida cota 1.35

Ponturi pariuri Aalborg – Flensburg (ora 19.45)

Flensburg are un sezon foarte bun, este in lupta pentru titlu in Germania, iar in Champions League face de asemenea partide reusite, a terminat prima intr-o grupa de calificare din care au mai facut parte nume grele precum Vive Kielce sau PSG.

Elevii lui Maik Machulla vor disputa azi mansa tur a sferturilor de finala in deplasare, cu Aalborg drept adversara, danezii insa sunt o echipa de moment, au dese fluctuatii de forma.

Ca o comparatie Kiel s-a impus pe terenul sau la 9 goluri diferenta, 31-23, nordicii au un lot foarte tanar, neexperimentat, care greu poate ridica probleme in fata organizarii riguroase a lui Flensburg.

Pronostic Aalborg – Flensburg: victorie Flensburg cota 1.65

Ponturi pariuri Wetzlar – Nordhorn (ora 20.00)

Wetzlar a avut un sezon destul de bun in campionatul german, dar este intr-o oarecare scadere de turatie, din acest motiv meciul de azi cu Nordhorn vine la momentul potrivit.

Dupa adversare destul de puternice, elevii lui Kai Wandschneider au in sfarsit un adversar accesibil, o echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii.

Dar tocmai din acest motiv oaspetii pot deveni periculosi, iar Wetzlar cunoaste acest aspect, va forta inca din primul minut desprinderea pe tabela de marcaj, are resursele necesare si valoarea de a conduce in permanenta jocul.

Pronostic Wetzlar – Nordhorn: Wetzlar conduce la pauza si castiga partida cota 1.3145

Ponturi pariuri CSM Bucuresti – Minaur Baia Mare: (ora 18.00)

Batalia pentru titlu, sau CSM Bucuresti vs Minaur Baia Mare, azi se poate decide castigatoarea sau nu a campionatului in Romania Liga Florilor.

Tigroaicele pornesc cu prima sansa, au in opinia mea un lot mult mai competitiv, experimentat, un moral foarte bun dupa prestatiile reusite in actualul sezon pe plan intern.

Baia Mare nu cred ca poate inca ridica pretentii la titlu in fata unui CSM cu tot lotul valid si motoarele turate, este o prea mare diferenta in actuala stagiune a competitiei interne intre echipa pregatita de Adrian Vasile si restul competitoarelor.

Pronostic CSM Bucuresti – Minaur Baia Mare: victorie CSM Bucuresti cota 1.17

Biletul zilei handbal 13 mai 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: