Biletul Zilei Handbal 18 septembrie 2021

Biletul zilei handbal – 18 septembrie 2021 este format din patru partide, doua din Franta Lidl Starligue, respectiv alte doua din Slovenia NBL Liga. Biletul zilei handbal 18.09.2021 are o cota de 2.94 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.00 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 18 septembrie 2021

Ponturi pariuri Dobova – Trebnje (ora 19.00)

Oaspetii au terminat sezonul precedent pe locul secund in competitia interna, o performanta frumoasa dat fiind faptul ca au depasit-o in aceasta ierarhie pe Celje.

Debutul in noul sezon a fost cu o victorie mai mult decat pretioasa, 25-24 pe teren propriu in fata campioanei Gorenje, acest rezultat demonstreaza ca ramane cel putin la acelasi nivel precum stagiunea precedenta.

Trebnje a castigat fara mari emotii anterioarele 4 partide disputate in fata celor de la Dobova, are la activ 5 victorii in ultimele 7 jocuri din deplasare.

Pronostic Dobova – Trebnje: victoprie Trebnje cota 1.24

Ponturi pariuri Loka – Gorenje (ora 21.30)

Campioana asa cum spuneam nu a avut parte de un debut pozitiv, cu atat mai mult isi va dori un succes azi pe terenul celor de la Loka, care totusi la ultimul meci direct a smuls o remiza.

Mizez pe orgaliul oaspetilor in primul rand, diferenta de valoare este clara in favoarea lor, nu isi permit doua infrangeri la rand, atat Trebnje dar mai ales Celje vor fi extrem de greu de ajuns in aceste conditii.

Loka nu este o formatie care se poate lauda cu mari performante pe teren propriu suferind 6 infrangeri in ultimele 10 partide, fara a avea adversare de calibru in toate meciurile.

Pronostic Loka- Gorenje: victorie Gorenje cota 1.25

Ponturi pariuri Istres – Montpellier: (ora 21.00)

Oaspetii tintesc locul secund in campionat si la finalul acestei stagiuni, dar pentru a ramane in obiectiv au nevoie de un start lansat, curand vor debuta in cupele europene si isi vor diviza fortele.

Istres este o echipa care de regula se claseaza in partea a doua din Lidl Starligue, sezonul precedent a terminat pe 13 din 16 echipe, foarte aproape de zona retrogradarii.

Montpellier nu a intampinat deloc probleme atunci cand a evoluat pe terenul adersarei sale de azi, o singura remiza in rest doar victorii a contabilizat pe un interval al ultimelor 10 jocuri.

Pronostic Istres – Montpellier: victorie Montpellier cota 1.42

Ponturi pariuri Dunqerque – Nantes: (ora 21.00)

Canarii au debutat nefericit in noul sezon, esec 29-27 pe terenul lui Cesson Rennes, un nou esec i-ar indeparta de podium si cum lupta se anunta acerba nu ar fi deloc placut.

Dunqerque a pierdut de asemenea primul joc, 34-29 pe terenul lui Creteil, o formatie de a doua jumatate a clasamentului, de altfel cam pe acolo obisnuiesc sa se claseze si gazdele de azi.

Nantes are 7 victorii in ultimele 8 vizite din Stade des Flanders, isi domina clar adversara la bilantul partidelor directe, are un lot mai mult decat competitiv si in actualul sezon nu vad de ce nu ar castiga si azi.

Pronostic Dunqerque – Nantes: victorie Nantes cota 1.34

Biletul zilei handbal 18 septembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: