Biletul Zilei Handbal 20 ianuarie 2022

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal – 20 ianuarie este format din patru partide, toate din cadrul Campionatului European de Handbal masculin editia 2022. Biletul zilei handbal 20.01.2022 are o cota de 3.62 si poate fi jucat la Betano pana la ora 16:30.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 20 ianuarie 2022

Ponturi pariuri Muntenegru – Croatia (ora 16.30)

Croatia ramane una dintre cele mai puternice si constante reprezentative din handbalul masculin, lucru dovedit din plin si la actualul turneu final.

Trupa pregatita de Hrvoje Horvat se bazeaza pe o defensiva foarte sigura, primeste gol extrem de greu, Franta ca idee s-a oprit la cifra 27 in meciul din grupa.

La un joc foarte bun din partea croatilor ma astept si azi contra Muntenegrului, o echipa buna, dar lipsita de experienta in fazele superioare ale competitiilor majore.

Pronostic Muntenegru – Croatia: victorie Croatia handicap – 1.5 goluri cota 1.50

Ponturi pariuri Rusia – Suedia (ora 16.30)

Scandinavii au venit fara niciun punct in Main Round, in acest context o victorie cu Rusia devine obligatorie daca doresc sa intre in lupta pentru medalii.

Nordicii au un lot bine echilibrat si multe solutii de calitate pe fiecare post, in plus se bazeaza pe o aparare extrem de tenace si un joc pe contraatac devastator, Hampus Wane fiind un adevarat maestru.

Rusia a surprins prin victoria in fata Norvegiei, in urma unei prestatii extrem de slabe a adversarei sale, nu o vad capabila sa duca la fel de bine si acum infruntarea contra Suediei.

Pronostic Rusia – Suedia: victorie Suedia handicap – 1.5 goluri cota 1.40

Ponturi pariuri Germania – Spania (ora 19.00)

Germania viseaza la medalii dar a avenit cu un lot decimat la acest EURO, ii va fi greu sa isi atinga obiectivul de a merge in semifinale.

Ibericii in schimb au demonstrat ca raman aceiasi masinarie de handbal, constanta, omogena, care stie sa trateze foarte bine momentele cheie ale fiecarei partide.

Va triumfa aici formatia mai omogena, experimentata si cu mai multa incredere in fortele sale, capitole la care Spania sta clar mult mai bine decat adversara sa.

Pronostic Germania – Spania: victorie Spania cota 1.22

Ponturi pariuri Polonia – Norvegia (ora 21.30)

Norvegia a facut deja un pas gresit la actualul turneu final fiind infranta de Rusia, un nou esec ar fi sinonim cu eliminarea din lupta pentru semifinale.

Din acest motiv nu cred in sansa Poloniei de a rezista iuresului nordicilor, este departe de ceea ce putea demonstra in urma cu ceva ani.

Este momentul pentru Sandor Sagosen sa isi intre in rolul de golgheter, iar Norvegia sa arate pe teren ca o veritabila pretendenta la medalii.

Pronostic Polonia – Norvegia: victorie Norvegia handicap – 2.5 goluri cota 1.44

Biletul zilei handbal 20 ianuarie 2022 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: