Chelsea – Crystal Palace ponturi pariuri 03.10.2020

chelsea - crystal palace ponturi pariuri 03102020

Etapa a patra din Premier League incepe cu meciul dintre Chelsea si Crystal Palace. Meciul se va disputa sambata pe Stamford Bridge cu un numar limitat de spectatori de la ora 14:30. VEZI mai jos pontul pe care mizez! Cota: 1.43 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

chelsea - crystal palace ponturi pariuri 03102020

Chelsea.

Au doar 4 puncte dupa 3 meciuri disputate aflandu-se pe locul 9 in clasament.

Vin dupa o remiza in deplasare terminata cu 3-3 in fata lui West Brom. Desi condusi cu 3-0 la pauza acestia au reusit sa egaleze in repriza a doua si sa obtina macar un punct dintr-un meci ce se putea termina dezastruos pentru echipa londoneza.

Echipa lui Frank Lampard incearca sa stearga cu buretele si infrangerea suferita din cupa EFL in fata celor de la Tottenham.

Criticile au inceput sa apara la adresa antrenorului, presiunea fiind din ce in ce mai mare pe acesta pentru ca formatia londoneza a investit cei mai multi bani dintre toate cluburile din lume pe transferuri in aceasta vara.

Chelsea - Crystal Palace statistici pariuri 03102020

Crystal Palace.

Au 6 puncte din 9 posibile, un inceput de sezon promitator pentru echipa antrenata de Roy Dodgson.

Vin dupa o infrangere usturatoare in fata celor de la Everton, meci terminat cu scorul de 2-1.

Crystal Palace a produs deja o surpriza majora, invingandu-i pe Manchester United chiar la ei acasa cu scorul de 3-1.

Oaspetii tintesc sa obtina primele doua victorii consecutive in deplasare din inceputul sezonului Premier League. Doar de 2 ori in istorie au mai reusit sa obtina asta.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Chelsea (4-3-3): Edouard Mendy, Reece James, Kurt Zouma, Thiago Silva, Ben Chilwell, Mateo Kovacic, N'Golo Kante, Kai Havertz, Mason Mount, Tammy Abraham, Timo Werner.

Crystal Palace (4-4-2): Vicente Guaita, Joel Ward, Cheikhou Kouyate, Mamadou Sakho, Tyrick Mitchell, Andros Townsend, James McCarthy, James McArthur, Eberichi Eze, Jordan Ayew, Wilfried Zaha.

Absenti. 

Chelsea: Gilmour B., van Ginkel M. .

Crystal Palace: Cahill G., Ferguson N., Tomkins J., Wickham C., van Aanholt P. .

Istoric Confruntari Directe.

Dintre ultimele 14 intalniri directe, Chelsea are avantajul clar. Au castigat 10 meciuri si au pierdut doar 4.

Cel mai recent meci dintre adversare a fost in Iulie si s-a terminat cu o victorie pentru echipa antrenata de Frank Lampard.

Golurile marcate de Oliver Giroud, Christian Pulisic si Tammy Abraham i-au adus cele 3 puncte lui Chelsea. Christian Benteke si Wilfried Zaha au marcat pentru Palace.

Cu o victorie in acest meci, gazdele pot sa-si adauge a sasea victorie consecutiva impotriva celor de la Palace  pentru prima oara in istorie.

Ponturi Atletico Madrid – Villarreal, cota 1.60!

Ponturi pariuri Chelsea – Crystal Palace – MRRazvan.

Cu un inceput de sezon dezamagitor dupa multimea de transferuri facute, un alt pas gresit cu Crystal Palace ar fi greu de digerat iar Frank Lampard  ar putea risca sa fie dat afara de la echipa.

Crystal Palace de cealalta parte au inceput sezonul bine dar o sa fie necesar sa dea ce e mai bun din ei pentru a obtine un rezultat macar de egalitate.

Chelsea au o echipa talentata si ar trebui sa se impuna in fata lui Crystal Palace cu usurinta pentru a sasea oara la rand asa ca pariul meu o sa fie in consecinta.

Pronostic Chelsea – Crystal Palace  1 (Echipa gazda castiga) – cota: 1.43! 

Click aici pentru a paria pronosticul!